Bilgisayarımı normal sorunu olmadığı zaman kullanırken sürekli güncellemelerini erteliyordum. Bir gün sabah uyandım yine bilgisayarı açmak istedim açılmadı. Siyah ekranda kaldı. Bende flaşha Windows 10 kurulum dosyasını yükledim. Microsoft sitesinden ve kurulum yaptım tekrar. Fakat kurulumu yaptıktan sonra yine siyah ekran geliyor ve ‘protected by HP Pure start' yazısında kalıyor. Tekrar tekrar flashtan Windows'u yüklüyorum ama yine aynı bu yazıda kalıyor. Acaba sorun nedir? Birkaç kez ekranıma giriş yapabildiğimde çıkan hataları çekmiştim. Bu son eklediğim 2 Windows hatalı görseller bir şekilde Windows ekranına geldiğimde almıştım. Fakat o zamanda Windows kullanılmaz halde. Aşırı kasıyordu bir uygulamaya tıklayınca 30 dakikada açmıyordu. Donup kalıyordu. Normalde PC güzel çalışıyor. Ondan sonra güncelleme kısmına girdim. Kasa kasa PC sonra bir baktım bir ton güncelleme gelmiş. Orada da yazıyor. Kritik güncellemeler gereekli diye. Tamam güncelle dedim. Bekledim 3-4 saat fakat güncellemeler yeniden başlatma istedi. Bende yeniden başlatim dedim ondan sonra da ne tekrar Windows'u açabildim be de ekran geldi. Bu Pure startta kalıyor.