Windows 10 güncellerken C1900101-400D hatası

mymurat1

Megapat
Windows 8.1 kullanıcısıyım. Windows 10 a yükseltme için rezervasyon yapıp programı indirdim ve kurma aşamasına geldiğimde %81'e kadar geldiğinde hata vererek tekrar Windows 8.1'e döndü. Ve C1900101-4000D hata kodunu verdi. Bunu nasıl çözebilir ve windows 10'a geçebilirim?

Son düzenleyen: Moderatör:
Sisteminizde yüklü anti virüs programlarınızı kaldırıp deneyiniz. Ayrıca sistemde Intel Rapid Storage/Intel Depolama Aygıtı Teknolojisi/ İntel Yönetim Motoru Bileşenleri mevcut ise sistemden kaldırıp test ediniz.

Sisteminizde yüklü anti virüs programlarınızı kaldırıp deneyiniz. Ayrıca sistemde Intel Rapid Storage/Intel Depolama Aygıtı Teknolojisi/ İntel Yönetim Motoru Bileşenleri mevcut ise sistemden kaldırıp test ediniz.
evet dedikleriniz mevcud bunlar ne işe yarıyorki ? kaldırmamın bir zararı olurmu ? ne işe yaradıklarını yazarmısınız?

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı