Windows 10 güncelleştirilemiyor

AbdlbGnc53

Decapat
Daha fazla  
RAM
16
SSD veya HDD modeli
WD Blue SN570 500GB
Ekran kartı
Amd RX 6600
Anakart
PRIME A320M-C R2.0
İşlemci
Amd Ryzen 5 5500
1698432055502.png

Bilgisayarım Windows 10 yaklaşık 1-2 Ay önce bozuldu ve format attırdım
Şimdi güncellemeye çalışıyorum fakat Windows Update sıkıntı veriyor
Birkaç kere denedim fakat en alttaki Update bir sıkıntı veriyor, Xbox falan indiremiyorum.

En alttaki indireyi yapıyorum %99 oluyor sonra cihazınız öncemli güvenlik ve kalite düzeltmeleri eksik. hatasını alıyorum

1698432055502.png

Şimdir kod olarak hata aldım:
Bazı güncelleştirmelerin indirmesi tamamlanmadı. Denemeye devam edeceğiz. Hata kodu: (0x80246007)

Son düzenleme:
Eki Görüntüle 1992557

Bilgisayarım Windows 10 yaklaşık 1-2 ay önce bozuldu ve format attırdım.
Şimdi güncellemeye çalışıyorum fakat Windows Update sıkıntı veriyor.
Birkaç kere denedim fakat en alttaki Update bir sıkıntı veriyor, Xbox falan indiremiyorum.

En alttaki indireyi yapıyorum %99 oluyor sonra cihazınız öncemli güvenlik ve kalite düzeltmeleri eksik. hatasını alıyorum

Eki Görüntüle 1992557

Şimdir kod olarak hata aldım:
Bazı güncelleştirmelerin indirmesi tamamlanmadı. Denemeye devam edeceğiz. Hata kodu: (0x80246007)

güvenlik ve kalite gücelleştırmeleri eksik bir hata değildir. Hata kodu içinde bilgisayarı yeniden başlatmak çözüm olabilir.

Windows'un hiçbir hizmeti düzgün çalışmıyor Store gibi uygulamalar hiç çalışmıyor systemreset'de aynı şekilde çalışmıyor ve formatı dükkanda attırmıştım bilgisayarcıya kendim düzeltemez miyim?

Bilgisayarcı hatalı format atmış sanırım. Bir USB bellek yardımıyla yapabilirsiniz. USB belleğe Windows 10 ISO'su yazdırıp BIOS'tan format atmanız lazım. Hiç yapmadıysanız biraz karışık gelebilir.

Başlat > ayarlar > güncelleştirme ve güvenlik > sorun giderme > ek sorun gidericiler deneyebilir misiniz? Windows Update kaynaklı bir sıkıntı olabilir.

Bilgisayarcı hatalı format atmış sanırım. Bir USB bellek yardımıyla yapabilirsiniz. USB belleğe Windows 10 ISO'su yazdırıp BIOS'tan format atmanız lazım. Hiç yapmadıysanız biraz karışık gelebilir
Yazılımla uğraşıyorum format atmayı az çok biliyorum sadece şuan acil ihtiyacım var ve belleğim yok ondan düzeltmek istedim

Technopat Haberler

Geri
Yukarı