P problem çözen üstad Hectopat Katılım 5 Haziran 2021 Mesajlar 354 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Haziran 2021 #1 Windows 10 güncelleştiriyorum ama hala güncelleştir diyor. Kaç kere güncelleştirdim ama hala güncelleştirmek için bilgisayarı yeniden başlat diyor. Şu sorunu birisi düzeltirse sevinirim.
Windows 10 güncelleştiriyorum ama hala güncelleştir diyor. Kaç kere güncelleştirdim ama hala güncelleştirmek için bilgisayarı yeniden başlat diyor. Şu sorunu birisi düzeltirse sevinirim.
Khaleesi Targaryen Megapat Zamanın Tanığı Katılım 5 Eylül 2017 Mesajlar 3.002 Çözümler 17 9 Haziran 2021 #2 Eğer sistemi yeni kurduysanız bir güncelleme yüklenmeden diğeri sisteme düşmez. Çakışma olmaması için sırayla gelir.
Eğer sistemi yeni kurduysanız bir güncelleme yüklenmeden diğeri sisteme düşmez. Çakışma olmaması için sırayla gelir.
P problem çözen üstad Hectopat Katılım 5 Haziran 2021 Mesajlar 354 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Haziran 2021 #3 Khaleesi Targaryen dedi: Eğer sistemi yeni kurduysanız bir güncelleme yüklenmeden diğeri sisteme düşmez. Çakışma olmaması için sırayla gelir. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler bilgi işin.
Khaleesi Targaryen dedi: Eğer sistemi yeni kurduysanız bir güncelleme yüklenmeden diğeri sisteme düşmez. Çakışma olmaması için sırayla gelir. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler bilgi işin.