torseuL
Hectopat
Daha fazla
Bilgisayarımda 2 adet işletim sistemi vardı eskiden. 2'si de Windows 10 idi. Bozuk bir Windows 10 vardı, ona geçtim. Bilgisayar delirdi, çok şey yaptım fakat çözüme ulaşamadım. Bilgisayarımın Windows 8 Kurtarma CD'sini taktım, format attım fakat hala Windows 10 var. Sorunsuz olan değildi bu Windows 10 ama girince açılmıyor, siyah ekran geliyor ve piu diye bir ses ve fan sesinin düşüşü (Kapanıyor). Bu arada bilgisayarım laptop. Şu an Windows 8'deyim. Windows 10'a alışmışım ve ben YouTube ile uğraşıyorum, Windows 10'da çok önemli bir YouTube isimli klasörüm vardı. Ne yapacağım, şaştım kaldım
Bu fotoğraftaki gibi fakat üstteki Windows 8, alttaki Windows 10 oldu. Bu arada resimleri internetten aldım hızlı olsun diye.
Bilgisayarımı 2012'de Windows 8 işletim sistemi ile aldım.
Bilgisayar Bilgilerim:
Harddisk Toshiba 750GB HDD
RAM 8GB
NVIDIA GeForce GT635M
Intel Core i7 2.20 GHz
64bit tabanlı işletim sistemi.
Son olarak bir şey daha ekleyeceğim. Microsoft'un kendi MediaCreationTool adlı yazılımıyla Windows 10 indirip hemen kur olarak ayarladım. Kurdu, güncelleştiremler yükleniyor dedi, gece bıraktım, sabah açtım. Bana şu fotoğraftakinin Türkçesini gösterdi.
Bu fotoğraftaki gibi fakat üstteki Windows 8, alttaki Windows 10 oldu. Bu arada resimleri internetten aldım hızlı olsun diye.
Bilgisayarımı 2012'de Windows 8 işletim sistemi ile aldım.
Bilgisayar Bilgilerim:
Harddisk Toshiba 750GB HDD
RAM 8GB
NVIDIA GeForce GT635M
Intel Core i7 2.20 GHz
64bit tabanlı işletim sistemi.
Son olarak bir şey daha ekleyeceğim. Microsoft'un kendi MediaCreationTool adlı yazılımıyla Windows 10 indirip hemen kur olarak ayarladım. Kurdu, güncelleştiremler yükleniyor dedi, gece bıraktım, sabah açtım. Bana şu fotoğraftakinin Türkçesini gösterdi.
Son düzenleyen: Moderatör: