Windows 10 güncelleştirme sonrası mavi ekran veriyor

torseuL

Hectopat
Daha fazla  
Bilgisayarımda 2 adet işletim sistemi vardı eskiden. 2'si de Windows 10 idi. Bozuk bir Windows 10 vardı, ona geçtim. Bilgisayar delirdi, çok şey yaptım fakat çözüme ulaşamadım. Bilgisayarımın Windows 8 Kurtarma CD'sini taktım, format attım fakat hala Windows 10 var. Sorunsuz olan değildi bu Windows 10 ama girince açılmıyor, siyah ekran geliyor ve piu diye bir ses ve fan sesinin düşüşü (Kapanıyor). Bu arada bilgisayarım laptop. Şu an Windows 8'deyim. Windows 10'a alışmışım ve ben YouTube ile uğraşıyorum, Windows 10'da çok önemli bir YouTube isimli klasörüm vardı. Ne yapacağım, şaştım kaldım

Bu fotoğraftaki gibi fakat üstteki Windows 8, alttaki Windows 10 oldu. Bu arada resimleri internetten aldım hızlı olsun diye.
asad.jpg

Bilgisayarımı 2012'de Windows 8 işletim sistemi ile aldım.

Bilgisayar Bilgilerim:

Harddisk Toshiba 750GB HDD
RAM 8GB
NVIDIA GeForce GT635M
Intel Core i7 2.20 GHz
64bit tabanlı işletim sistemi.

Son olarak bir şey daha ekleyeceğim. Microsoft'un kendi MediaCreationTool adlı yazılımıyla Windows 10 indirip hemen kur olarak ayarladım. Kurdu, güncelleştiremler yükleniyor dedi, gece bıraktım, sabah açtım. Bana şu fotoğraftakinin Türkçesini gösterdi.
bsodwindows10.0.0.jpg

Son düzenleyen: Moderatör:
Kurtardım bilgisayarımı fakat hala YouTube klasörümü alamadım :( DMDE Recovery ile Tarattım 400 milyondan Fazla dosya buldu benim dosyalarımı indirilenler klasörümü eskisini falan buldu fakat hepsi arızayı hasarı iyi görmüşler çalışmıyorlar :( Recuva , 7data recovery suit gibi çoğu dosya kurtarma yazılımlarını kullandım fakat olmadı napalım sadece isimlerini görüyorum müziklerimin öyle bakarak indiricem :)

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı