Zeud Hectopat Katılım 22 Nisan 2020 Mesajlar 84 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Temmuz 2021 #1 Bunu yükleyerek güncelleme alıyorum, bir sıkıntı olur mu? Yani demek istediğim lisans iptal olup deneme sürüme falan geçer mi? Dosya Ekleri Ekran Alıntısı.PNG 27,3 KB · Görüntüleme: 69 Son düzenleyen: Moderatör: 12 Temmuz 2021
Bunu yükleyerek güncelleme alıyorum, bir sıkıntı olur mu? Yani demek istediğim lisans iptal olup deneme sürüme falan geçer mi?
SpiderMan64 Hectopat Katılım 16 Haziran 2020 Mesajlar 1.742 Çözümler 1 Daha fazla Sistem Özellikleri i7 10510U MX 130 8GB DDR4 2666MHZ RAM 1TB SEAGATE HDD 128GB SSD HP LAPTOP Cinsiyet Erkek 12 Temmuz 2021 #2 Zeud dedi: Bunu yükleyerek güncelleme alıyorum, bir sıkıntı olur mu? Yani demek istediğim lisans iptal olup deneme sürüme falan geçer mi? Genişletmek için tıkla... Yok hayır sıkıntı olacağını sanmıyorum.
Zeud dedi: Bunu yükleyerek güncelleme alıyorum, bir sıkıntı olur mu? Yani demek istediğim lisans iptal olup deneme sürüme falan geçer mi? Genişletmek için tıkla... Yok hayır sıkıntı olacağını sanmıyorum.
pckulanananpelikan Picopat Katılım 12 Temmuz 2021 Mesajlar 724 Çözümler 5 12 Temmuz 2021 #3 Sıkıntı olmaz rahat olun.
Zeud Hectopat Katılım 22 Nisan 2020 Mesajlar 84 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Temmuz 2021 #4 Tamam teşekkür ederim sağ olun.
pckulanananpelikan Picopat Katılım 12 Temmuz 2021 Mesajlar 724 Çözümler 5 12 Temmuz 2021 #5 Ne demek. Biraz uzun sürüyor ama haberiniz olsun.
Zeud Hectopat Katılım 22 Nisan 2020 Mesajlar 84 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Temmuz 2021 #6 pckulanananpelikan dedi: Ne demek. Biraz uzun sürüyor ama haberiniz olsun. Genişletmek için tıkla... Yüklemesi mi güncellemesi mi?
pckulanananpelikan dedi: Ne demek. Biraz uzun sürüyor ama haberiniz olsun. Genişletmek için tıkla... Yüklemesi mi güncellemesi mi?
pckulanananpelikan Picopat Katılım 12 Temmuz 2021 Mesajlar 724 Çözümler 5 12 Temmuz 2021 #7 Yani cihaz yeniden başlattıktan sonra güncelleme yükleniyor ekranı uzun sürüyor. Zeud dedi: Yüklemesi mi güncellemesi mi? Genişletmek için tıkla...
Yani cihaz yeniden başlattıktan sonra güncelleme yükleniyor ekranı uzun sürüyor. Zeud dedi: Yüklemesi mi güncellemesi mi? Genişletmek için tıkla...
Zeud Hectopat Katılım 22 Nisan 2020 Mesajlar 84 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Temmuz 2021 #8 pckulanananpelikan dedi: Yani cihaz yeniden başlattıktan sonra güncelleme yükleniyor ekranı uzun sürüyor. Genişletmek için tıkla... Hım anladım sıkıntı yok alışkınım ilk güncelleme alışım değil tek böyle yardımcı üzerinden güncelleme alışım ondan bir tederüttüm var lisans giderse diye
pckulanananpelikan dedi: Yani cihaz yeniden başlattıktan sonra güncelleme yükleniyor ekranı uzun sürüyor. Genişletmek için tıkla... Hım anladım sıkıntı yok alışkınım ilk güncelleme alışım değil tek böyle yardımcı üzerinden güncelleme alışım ondan bir tederüttüm var lisans giderse diye
pckulanananpelikan Picopat Katılım 12 Temmuz 2021 Mesajlar 724 Çözümler 5 12 Temmuz 2021 #9 Lisans gitmez gidemez zaten.
Zeud Hectopat Katılım 22 Nisan 2020 Mesajlar 84 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Temmuz 2021 #10 pckulanananpelikan dedi: Lisans gitmez gidemez zaten. Genişletmek için tıkla... Yani bende öyle düşünüyorum da dediğim gibi ilk defa böyle bir yola başvurdum ondan bir tederettüm var.
pckulanananpelikan dedi: Lisans gitmez gidemez zaten. Genişletmek için tıkla... Yani bende öyle düşünüyorum da dediğim gibi ilk defa böyle bir yola başvurdum ondan bir tederettüm var.