Umut Kavak Hectopat Katılım 13 Ekim 2020 Mesajlar 46 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Nisan 2022 #1 İndir tuşuna basmama rağmen güncellemeler inmiyor. Görselde görüldüğü gibi birçok güncelleme var ve indir tuşu çalışmıyor. 1- DISM /online /cleanup-image /startcomponentcleanup 2- DISM /online /cleanup-image /restorehealth 3- SFC /scannow Üstteki komutları ve Windows Update sorun gidermeyi denedim ancak işe yaramadı. Var mı bir çözümü bunun? Son düzenleyen: Moderatör: 18 Nisan 2022
İndir tuşuna basmama rağmen güncellemeler inmiyor. Görselde görüldüğü gibi birçok güncelleme var ve indir tuşu çalışmıyor. 1- DISM /online /cleanup-image /startcomponentcleanup 2- DISM /online /cleanup-image /restorehealth 3- SFC /scannow Üstteki komutları ve Windows Update sorun gidermeyi denedim ancak işe yaramadı. Var mı bir çözümü bunun?
Emir M. Moderasyon Ekibi Sorumlusu Süpervizör Zamanın Tanığı 1000'e Doğru Çözüme Giden Yol İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 14 Temmuz 2016 Mesajlar 21.034 Makaleler 26 Çözümler 519 18 Nisan 2022 #2 Sistemi yeniden başlatmayı dener misiniz?
Umut Kavak Hectopat Katılım 13 Ekim 2020 Mesajlar 46 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Nisan 2022 #3 Emir M. dedi: Sistemi yeniden başlatmayı dener misiniz? Genişletmek için tıkla... Birkaç kere denemiştim, sonuç aynı.
Emir M. dedi: Sistemi yeniden başlatmayı dener misiniz? Genişletmek için tıkla... Birkaç kere denemiştim, sonuç aynı.