İyi geceler. Ben bu Windows 10'un son sürümlerinden kanser olmak üzereyim artık. Son sürümlerinde sürekli sorun yaşıyorum, ekte örnek ekran görüntüsü ekledim. Hiçbir donanımda sorun olmamasına rağmen, sıcaklık değerleri de gayet normal olmasına rağmen saçma sapan sistemi kilitliyor ve reset atmadan düzelmiyor. Bu sorunu Windows'un son sürümlerinde yaşıyorum, ilk yaşadığımda Windows 10 1511'e dönmüştüm, bir kere bile bu şekilde donup kalmadan iki haftadır kullanıyordum. Güncelleştirmeleri tamamen kapatmama rağmen az önce gidip sistemi güncelleştirdi 1903'ü yükledi. Oyuna yeni girdim ve beş dakika geçmeden sistemi kilitledi, reset atmak zorunda kaldım.
Bu güncellemeleri ebediyen nasıl kapatabilirim? Sistem cracklı değil, henüz aktivasyon kodu girmemiştim. Aşağıdaki yöntemleri denedim hiçbiri bir işe yaramıyor, eninde sonunda yine güncelliyor.
services.msc'den Windows Update devredışı bırakıldı.
Güncelleştirme ayarlarından Windows Update kapalı.
Bilim Teknoloji Haberleri - Windows 10 otomatik güncelleme yi kapatmanız için arayüz üzerinden herhangi bir ayar yok. Size göstereceğimiz ince bir ayar ile g...
Bilim Teknoloji Haberleri - Windows 10 otomatik güncelleme yi kapatmanız için arayüz üzerinden herhangi bir ayar yok. Size göstereceğimiz ince bir ayar ile g...