Rüsteman Decapat Katılım 24 Mayıs 2021 Mesajlar 24 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Mayıs 2021 #11 Dutchman dedi: Teşekkürler, düzelttim. Genişletmek için tıkla... Komut yazmak istiyorum ama benden parola istiyor halbuki ben parolasız giriş yapıyordum bunu nasıl halledicem
Dutchman dedi: Teşekkürler, düzelttim. Genişletmek için tıkla... Komut yazmak istiyorum ama benden parola istiyor halbuki ben parolasız giriş yapıyordum bunu nasıl halledicem
GaripBirYolcu Picopat Katılım 29 Aralık 2022 Mesajlar 44 Daha fazla Cinsiyet Diğer 16 Ocak 2023 #12 Dutchman dedi: Sistem kendini boot edemiyor, başlangıç onarma da işe yaramadıysa sfc /scannow önerebilirim ek olarak. Ancak sistem dosyalarında bir bozulma olmadığını düşünüyorum. Temiz kurulum yapmanız daha doğru olacaktır. Genişletmek için tıkla... Merhabalar bende ddu ile yeniden başlatmak için windowsdan güvenli moddan başlattım ama hiçbir görüntü gelmiyor karşıma lütfen yardım edin
Dutchman dedi: Sistem kendini boot edemiyor, başlangıç onarma da işe yaramadıysa sfc /scannow önerebilirim ek olarak. Ancak sistem dosyalarında bir bozulma olmadığını düşünüyorum. Temiz kurulum yapmanız daha doğru olacaktır. Genişletmek için tıkla... Merhabalar bende ddu ile yeniden başlatmak için windowsdan güvenli moddan başlattım ama hiçbir görüntü gelmiyor karşıma lütfen yardım edin