Windows 10 güvenli moda girmeme sorunu

Yavuzhan1010

Kilopat
Daha fazla  
Yeni topladığım bilgisayarımı, monitörüm olmadığı için 1376x768 çözünürlükte HD televizyona bağlıyorum. İşletim sistemim Windows 10 deneme sürümü. Yaklaşık 1 hafta önce topladığım bilgisayarımı açarken Windows güncellemeleri kuruluyor ibaresi geldi ardından yüzde 30 civarında iken görüntü gitti. Bilgisayarı kapatıp açtığımda MSI logosu geliyor fakat devamında TV'de çözünürlük desteklenmemektedir yazısı çıkıyor ve görüntü kayboluyor. BIOS'a girebilmekteyim fakat F8'e basarak sorunumu çözmek için güvenli mod ile çalıştıramadım. Bu sorunum hakkında yardımcı olursanız sevinirim. Teşekkürler.

Sistem Özelliklerim:
  • Anakart: MSI Z370 GAMING PRO CARBON Intel Z370 4000Mhz(OC) LGA1151 USB 3.0 ATX Anakart
  • İşlemci: İntel i7 8700K
  • Ekran Kartı: MSI GTX 1080 Gaming X 8 GB
  • RAM: Gskill TridentZ 3000 MHz 2x8 GB
  • Harddisk: Seagate Barracuda 2TB SATA3 3.5'' HardDisk,
  • SSD: WD 512 GB Black
  • PSU: Thermaltake SmartPro 750W Full Modular 80+ Bronze RGB LED PSU

Son düzenleyen: Moderatör:
8, 8.1 ve Windows 10'da F8 ile gelişmiş başlangıç ayarlarını açamazsınız. Bilgisayarı açtığınızda BIOS ekranı ve sonrasında seri şekilde F4'e basın. 2-3 kere denediğinizde sistem kendini otomatik onarmaya atacak. Ardından UEFI bellenim ayarları açıldığında sırasıyla sorun gider > gelişmiş seçenekler > başlangıç ayarlarına girip yeniden başlat seçeneğine tıklayın. Yeniden başlattıktan sonra karşınıza gelen ekrandan 4'ü seçip güvenli moda girebilirsiniz.

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı