Riqhtful Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 3 Ocak 2020 Mesajlar 1.700 Makaleler 1 Çözümler 2 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Aralık 2020 #1 Windows 10'a girerken şifresiz giriyorum. Güvenli modda parola ister mi? Eğer isterse parolaya ne yazmalıyım? Son düzenleyen: Moderatör: 9 Aralık 2020
Windows 10'a girerken şifresiz giriyorum. Güvenli modda parola ister mi? Eğer isterse parolaya ne yazmalıyım?
Revivmeooi Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 19 Mayıs 2020 Mesajlar 2.864 Çözümler 11 9 Aralık 2020 #2 Parolanız yoksa neden istesin?
körbiginar Megapat Zamanın Tanığı Katılım 17 Eylül 2020 Mesajlar 9.727 Makaleler 14 Çözümler 64 Yer Dreamland Daha fazla Cinsiyet Diğer 9 Aralık 2020 #3 parola yoksa istemez. varsa da aynı parola zaten.
Riqhtful Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 3 Ocak 2020 Mesajlar 1.700 Makaleler 1 Çözümler 2 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Aralık 2020 #4 Revivmeooi dedi: Parolanız yoksa neden istesin? Genişletmek için tıkla... Hotmail hesabımın olduğunu yazmamışım. Parolaya çoğu kişi hotmail hesabını yazınca güvenli moda giriyormuş. Windows Kimlik Bilgileri bölümümünde kayıtlı. Bende formatlık gibi durum olmasın diye sordum.
Revivmeooi dedi: Parolanız yoksa neden istesin? Genişletmek için tıkla... Hotmail hesabımın olduğunu yazmamışım. Parolaya çoğu kişi hotmail hesabını yazınca güvenli moda giriyormuş. Windows Kimlik Bilgileri bölümümünde kayıtlı. Bende formatlık gibi durum olmasın diye sordum.