Çözüldü Windows 10 güvenli moddan nasıl çıkılır?

• Konuyu başlatan RPM
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 2
  • Görüntüleme 5.642
Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Makaleler
6
Yer
Bursa
DDU ile driver silmek için gelişmiş seçeneklerden güvenli mod ile çalıştırma ayarını açtım ve bilgisayar tekrar başladığında parolamı girdim ama yanlış dedi. Parolam 4 haneli bir sayı zaten yanlış girmiş olamam, masaüstüne bir erişim sağlayamıyorum sadece BIOS'a girebiliyorum. Nasıl güvenli moddan çıkacağım?

Çözüm
Windows + R ile çalıştırı açın ardından msconfig yazıp enterlayın, gelen ekranda Genel sekmesinden Normal Başlangıç'ı işaretleyip tamam butonuna basın ve gelen pencerede yeniden başlatmayı seçin, bilgisayarınız yeniden başlatıldıktan sonra Windows normal modda açılacaktır.

Ayrıca şunuda unutmamalısınız, siz büyük ihtimalle Windows'a parola değil PIN atadınız ve güvenli mod kullanılırken Windows kullanıcı hesabınıza PIN ile giriş yapamazsınız yani kullanıcı hesabınızın şifresini kullanmanız gerekiyor güvenli mod için, eğer Windows'u yüklerken Microsoft hesabınız ile giriş yapmışsanız bu şifre sizin Microsoft hesabınızın şifresidir.
Windows + R ile çalıştırı açın ardından msconfig yazıp enterlayın, gelen ekranda Genel sekmesinden Normal Başlangıç'ı işaretleyip tamam butonuna basın ve gelen pencerede yeniden başlatmayı seçin, bilgisayarınız yeniden başlatıldıktan sonra Windows normal modda açılacaktır.

Ayrıca şunuda unutmamalısınız, siz büyük ihtimalle Windows'a parola değil PIN atadınız ve güvenli mod kullanılırken Windows kullanıcı hesabınıza PIN ile giriş yapamazsınız yani kullanıcı hesabınızın şifresini kullanmanız gerekiyor güvenli mod için, eğer Windows'u yüklerken Microsoft hesabınız ile giriş yapmışsanız bu şifre sizin Microsoft hesabınızın şifresidir.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Windows + r ile çalıştırı açın ardından MSConfig yazıp enterlayın, gelen ekranda genel sekmesinden normal başlangıç'ı işaretleyip tamam butonuna basın ve gelen pencerede yeniden başlatmayı seçin, bilgisayarın yeniden başlatıldıktan sonra Windows normal modda açılacaktır.

Ayrıca şunu da unutmamalısınız, siz büyük ihtimalle Windows'a parola değil pın atadınız ve güvenli mod kullanılırken Windows kullanıcı hesabınıza pın ile giriş yapamazsınız yani kullanıcı hesabınızın şifresini kullanmanız gerekiyor güvenli mod için, eğer Windows'u yüklerken Microsoft hesabınız ile giriş yapmışsanız bu şifre sizin Microsoft hesabınızın şifresidir.

Çok çok teşekkür ederim hocam.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı