Windows 10 güzel görünüm yapma

Grandfather

Hectopat
Yer
Beylikdüzü/İstanbul
Daha fazla  
Meslek
Baterist
RAM
4GB
Ekran kartı
NVIDIA GeForce GT 330M
Anakart
UUID R580
İşlemci
Intel(R) Core(TM) i5 CPU M 520 @ 2.40 GHz
Windows 10'un sade görünüşünden çok sıkıldım. Artık simgelerin mouse imleçimin kısacası bilgisayaramının görünüşünü tümünden değiştirmek istiyorum. Bir video veya anlatım ile bana anlatabilir misiniz?

Hocam Windows'u 3. parti yazılım ile değiştirilmesi önerilmez performans sorunlarına neden olabilir ayrıca bu sistemde bu programları kullanmak daha kötü olacaktır.

Cevaplar süper ya. Arkadaş arabamı nasıl güzelleştirebilirim diye sormuş siz modeli değiştirtiyorsunuz. Zaten bir Windows 11'ya da Linux fanboyuna yakalandın mı off.

İçimdekileri döktünüz resmen. 4 GB RAM'li bilgisayara Windows 11 öneren mi dersin, hiçbir bilgisi ve ilgisi olmayan birisine Linux öneren mi dersin. İnsanlar garip.

Tech Rifle kanalının videolarına bakabilirsiniz :
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Arkadaşın sistemi Linux için çok uygun, Windows 10 ile sistemini daha fazla yormaması için Linux diyoruz. Ayrıca Linux Mint kullanabilir. Basit bir dağıtımdır. Windows 10 zaten boşta 2GB RAM yerken birde custom yapıp daha fazla yoracak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…