toomanynights Kilopat Katılım 13 Mart 2016 Mesajlar 3.936 Makaleler 5 Çözümler 17 27 Ağustos 2021 #21 JRT programını indirip çalıştırın.
Volkan_01 Decapat Katılım 13 Haziran 2020 Mesajlar 29 28 Ağustos 2021 #22 Ashen One dedi: Hacklendiğiniz zaman Windows size "hacklendiniz, aha banka kartlarınız, aha IP adresiniz, ahan da şifreleriniz" diye bir bildirim göndermez. Buna cidden inandınız mı? En fazla reklam virüsü falandır. Bu arada çiftlikbank'a para yatırdınız mı? Genişletmek için tıkla... Bende biliyorum reklam olduğunu fakat Windows Security adı altında geldiği için tereddüt ettim. emirtpp dedi: 3 tarayıcının bildirimler kısımına girip kontrol eder misiniz? Genişletmek için tıkla... Tüm tarayıcıları silip tekrar yükledim şimdilik bir şey yok. Teşekkürler..
Ashen One dedi: Hacklendiğiniz zaman Windows size "hacklendiniz, aha banka kartlarınız, aha IP adresiniz, ahan da şifreleriniz" diye bir bildirim göndermez. Buna cidden inandınız mı? En fazla reklam virüsü falandır. Bu arada çiftlikbank'a para yatırdınız mı? Genişletmek için tıkla... Bende biliyorum reklam olduğunu fakat Windows Security adı altında geldiği için tereddüt ettim. emirtpp dedi: 3 tarayıcının bildirimler kısımına girip kontrol eder misiniz? Genişletmek için tıkla... Tüm tarayıcıları silip tekrar yükledim şimdilik bir şey yok. Teşekkürler..