Windows 10 Hafif ISO Önerisi

Windows 10 düzenlenmiş ISO arıyorum. Programindir.cafe gibi sitelerde var, deneme amaçlı kurdum, değerleri çok çok iyi fakat Windows Store kurulamıyor. Microsoft Store kurulabilen ya da doğrudan kurulu gelen düzenlenmiş ISO lazım.

Hocam NTLite ile kendiniz yapabilirsin 10 DK içinde hazır olur. Daha sonra yazdırıp kurarsınız ama önermiyorum. Benim yaptığım ISO'da ilk hafta Windows Update çalışıyor ama daha sonra bir anda bozuluyor anlamadım.

Bence orijinal Home kurun. Daha sonra sırayla güncellemeleri yapıp, tweak ayarları yapın. Windows Defender'i kaldırın. Windows içindeki gelen uygulamaları falan kaldırıp kısaca kendiniz tweak yapın. En iyi garantilisi o olur.

Son düzenleyen: Moderatör:
Windows 10 düzenlenmiş ISO arıyorum. Programindir.cafe gibi sitelerde var, deneme amaçlı kurdum, değerleri çok çok iyi fakat Windows Store kurulamıyor. Microsoft Store kurulabilen ya da doğrudan kurulu gelen düzenlenmiş ISO lazım.

Öyle yerlere çok güvenmeyin ve öyle ISO'lara da.

Şahsen düzenlenmiş ISO kullanmanızı tavsiye etmem. İçerisinde ne olduğu belli değil. NTLite ile kendiniz düzenleyebilirsiniz.

Hocam normal ISO'dan düzenlenmiş ISO'ya geçince aradaki fark her şeye değişilir.
Öyle yerlere çok güvenmeyin ve öyle ISO'lara da.
Peki sizin önerebileceğiniz güvenilir bir iso var mı?

Hocam normal ISO'dan düzenlenmiş ISO'ya geçince aradaki fark her şeye değişilir.

Peki sizin önerebileceğiniz güvenilir bir ISO var mı?

En iyisi eğer cihazınız Windows 10 kaldıracak bir düzeyde değilse Windows 8.1 kurmanız.

Ghost Specterenin ISO'ları çok güzel. MC Store kurulabiliyor. GhostSpectre'nin kanal linki.
Evet hocam şuan göz attım güzel duruyor. Güvenilirlik açısından pek dert etmiyorum zaten öyle yada böyle verilerimiz gidiyor. Bu linkten indireceğim sorun olmaz değil mi? @416274
Hocam afedersiniz ama Microsoft Store'u ne yapacaksınız?
Microsoft Fotoğraflar çok işime yarayan bir program Store kurulmadan kurulmuyor. Yoksa XP bile kurarım sorun yok.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı