Windows 10 düzenlenmiş ISO arıyorum. Programindir.cafe gibi sitelerde var, deneme amaçlı kurdum, değerleri çok çok iyi fakat Windows Store kurulamıyor. Microsoft Store kurulabilen ya da doğrudan kurulu gelen düzenlenmiş ISO lazım.
Hocam NTLite ile kendiniz yapabilirsin 10 DK içinde hazır olur. Daha sonra yazdırıp kurarsınız ama önermiyorum. Benim yaptığım ISO'da ilk hafta Windows Update çalışıyor ama daha sonra bir anda bozuluyor anlamadım.
Bence orijinal Home kurun. Daha sonra sırayla güncellemeleri yapıp, tweak ayarları yapın. Windows Defender'i kaldırın. Windows içindeki gelen uygulamaları falan kaldırıp kısaca kendiniz tweak yapın. En iyi garantilisi o olur.
Windows 10 düzenlenmiş ISO arıyorum. Programindir.cafe gibi sitelerde var, deneme amaçlı kurdum, değerleri çok çok iyi fakat Windows Store kurulamıyor. Microsoft Store kurulabilen ya da doğrudan kurulu gelen düzenlenmiş ISO lazım.
Evet hocam şuan göz attım güzel duruyor. Güvenilirlik açısından pek dert etmiyorum zaten öyle yada böyle verilerimiz gidiyor. Bu linkten indireceğim sorun olmaz değil mi? @416274