KingStannis
Hectopat
- Makaleler
- 1
LTSC sürümü bir aralar çok popülerdi. Hala öyle mi bilmiyorum ama oldukça hafif.
Windows 10 Enterprise | Microsoft Evaluation Center
Windows 10 Enterprise is designed to address the needs of large and midsize organizations by providing IT professionals with advanced protection, flexible deployments, and comprehensive device and app management.www.microsoft.com
Valla hocam daha önce hiç kullanmadım. Forumda çok önerildiğini hatırlıyorum. Onun dışında çoğunlukla Single Language kurulabilir ya da modlanmış.Bunu sanki bir tek 90 gün kullanabiliyordun.
Teşekkürler hocam bu linkten değil de başka bir linkten indirdim. Burada kayıt falan istiyor. Umarım güzeldir.LTSC sürümü bir aralar çok popülerdi. Hala öyle mi bilmiyorum ama oldukça hafif.
Windows 10 Enterprise | Microsoft Evaluation Center
Windows 10 Enterprise is designed to address the needs of large and midsize organizations by providing IT professionals with advanced protection, flexible deployments, and comprehensive device and app management.www.microsoft.com
Hocam bu şirketler için çıkmış sürüm sanırım. Daha hafif. Yani 90 gün sınırı olması saçma olur bence.Bunu sanki bir tek 90 gün kullanabiliyordun.
Sadece güvenlik güncelleştirmesi alıyor. Onun dışında arka planda çok ıvır zıvır olmadığı için sistemi hafiletiyor. Oyun oynayan çok görmüştüm bu sürümle.Teşekkürler hocam bu linkten değil de başka bir linkten indirdim. Burada kayıt falan istiyor. Umarım güzeldir.
Hocam bu şirketler için çıkmış sürüm sanırım. Daha hafif. Yani 90 gün sınırı olması saçma olur bence.
Herkese iyi akşamlar öncelikle. Biliyorsunuz ki Steam, Windows 7 ve 8 desteğini kesiyor. Sadece Steam değil Microsoft bile kesti artık. Neyse benim de bilgisayarımda 8.1 yüklü. Windows 10'a geçmek istiyorum ama oyunlarda kasması, HDD yüzünden donmalar vesaire eski bir Windows sürümü kullanmak istiyorum. Modlanmış sürümlere pek yanaşamayacağımdan dolayı eski sürümler daha iyi olur. Sizin önerdiğiniz bir sürüm var mıdır? Eğer mümkünse indirme