Windows 10 hangi diske kurulmalı?

metbey

Hectopat
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Öncelikle herkese merhaba. Alacağım bilgisayarda (laptop) 500GB SSD 1TB HDD olacak.

Windows'u SSD'ye kurmayı düşünüyorum açılış hızı ve Adobe programlarını da oraya kuracağımdan dolayı.

Ama aynı zamanda oyun da oynuyorum. Oyunları D: Diskine kurarsam performans kaybı yaşar mıyım? Ve Windows'u SSD'ye kurma fikrine ne dersiniz? Cevaplarsanız ve yardımcı olursanız sevinirim.

Ayrıca fikirlerinize de açığım. Teşekkürler.

Öncelikle herkese merhaba. Alacağım bilgisayarda (laptop) 500GB SSD 1TB HDD olacak.

Windows'u SSD'ye kurmayı düşünüyorum açılış hızı ve Adobe programlarını da oraya kuracağımdan dolayı.

Ama aynı zamanda oyun da oynuyorum. Oyunları D: Diskine kurarsam performans kaybı yaşar mıyım? Ve Windows'u SSD'ye kurma fikrine ne dersiniz? Cevaplarsanız ve yardımcı olursanız sevinirim.

Ayrıca fikirlerinize de açığım. Teşekkürler.
SSD varsa zaten mantıken ssd'ye kurulum yapılması lazım. HDD'ye oyunlarını atarsan bir sorun olmaz sadece yükleme süreleri uzar.

Windows'u zaten SSD varken HDD'ye kurmanın bir mantığı yok. HDD'de olan oyunlar sadece daha uzun sürede açılır.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı