Windows 10 hangi etkinleştirme yöntemi kullanılmalı?

Abdullah577

Hectopat
Merhaba Windows 10 Pro etkinleştirmek istiyorum. CMD ile mi etkinleştirmek daha güvenli (ama nasıl yapıldığını bilmiyorum) veya internetten 10TL'ye Windows 10 Pro key almak mı güvenli?

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba Windows 10 Pro etkinleştirmek istiyorum. CMD ile mi etkinleştirmek daha güvenli (ama nasıl yapıldığını bilmiyorum) veya internetten 10TL'ye Windows 10 Pro key almak mı güvenli?
Hocam dediğiniz hiçbir yöntem güvenli değil. Zaten CMD çok daha kötü. 10 TL’lik keylerin çoğunda da zaten MAK keyler kullanılıyor. Yani önerim direk Windows etkinleştirmemeniz. Pek bir zararı yok zaten. Ama illaki etkinleştireceğim derseniz 10 TL’lik key kullanmanız. Ama yine tekrar ediyorum, orijinal alınan keyler gibi sağlıklı olmayacaktır.

Hocam dediğiniz hiçbir yöntem güvenli değil. Zaten CMD çok daha kötü. 10 TL'lik keylerin çoğunda da zaten MAK keyler kullanılıyor. Yani önerim direk Windows etkinleştirmemeniz. Pek bir zararı yok zaten. Ama illaki etkinleştireceğim derseniz 10 TL'lik key kullanmanız. Ama yine tekrar ediyorum, orijinal alınan keyler gibi sağlıklı olmayacaktır.

Etkinleştirmeyeceğim o zaman.
Görev çubuğunu nasıl küçültebilirim acaba?

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı