Windows 10 hangi sürüm kullanılmalı?

ahkngns

Hectopat
Yaklaşık 1 haftalık Windows 10 bilgisayarım var 500GB 7200rpm 16mb cache bir diskim var. Sürekli disk yüzde yüz ve mavi ekran hataları alıyorum. HDD açısından hangi Windows sürümünü tercih etmeliyim?
Sistemim:
  • MSI RX570 4GB
  • Pentium G5600
  • WD 7200rpm 16mb Cache 500GB HDD
  • 500w Dark PSU(80+ değil)
  • Patriot 2400/3000 MHz 8GB RAM
  • MSI H310m PRO-VH Anakart
Son olarak Memory hata kodlu mavi ekran hataları alıyorum. RAM frekansını 2133'ten 2400'e çekince oluştu. 2133'e geri aldığımda daha çok mavi ekran vermeye başladı. Ne yapabilirim?

Son düzenleyen: Moderatör:
Şahsen ben en güncel Windows sürümünü öneriyorum, bu sorunun Windows ile alakalı olmadığını düşünüyorum. RAM'lerde sorun olma ihtimali var MemTest86 ile test etmenizi öneririm.

Şahsen ben en güncel Windows sürümünü öneriyorum, bu sorunun Windows ile alakalı olmadığını düşünüyorum. RAM'lerde sorun olma ihtimali var MemTest86 ile test etmenizi öneririm.
Hocam ama Windows sorunlu buna eminim kendi bilgisayarım dahil birçok bilgisayar sapıttı bu son güncelleme ile :(
İlk 2 gün sorun yoktu.
Ekranda çizgiler çıkmaya başlamış sonra PC kendini yeniden başlatmış. VRAM arızası olabilir mi?

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı