Windows 10 hangi sürümü destekler?

girbett

Hectopat
Daha fazla  
RAM
16 gb ddr 3
Ekran kartı
asus nvidia gtx 650
Anakart
asus m5a7r2vl
İşlemci
amd fx 6300
Merhaba kuzenimden bir bilgisayar alacağım hangi Windows 10'un hangi sürümü destekler siz biliyor musunuz acaba?
Bir de güzel bir sisem mi acaba?

Son düzenleyen: Moderatör:
Windows 10'un sürümleri arasında gözle görülür bir performans farkı olmaz, yani Windows 10 Home'u açan bir sistemin Pro'yu açamaması gibi bir durum söz konusu değildir, veyahut Windows 10 1809'u açan bir sistemin 22H2'yi açamaması da söz konusu değildir, performans odaklı bir sürüm istiyorsanız IoT LTSC kullanabilirsiniz.

Windows 10'un sürümleri arasında gözle görülür bir performans farkı olmaz, yani Windows 10 Home'u açan bir sistemin Pro'yu açamaması gibi bir durum söz konusu değildir, veyahut Windows 10 1809'u açan bir sistemin 22H2'yi açamaması da söz konusu değildir, performans odaklı bir sürüm istiyorsanız IoT LTSC kullanabilirsiniz.

Hocam şimdi 22 h 2 indirmek istiyorum bu en son sürüm olan değil mi?

Hocam şimdi 22 h 2 indirmek istiyorum bu en son sürüm olan değil mi?

Bunu da indirsem olur değil mi?

Hocam şimdi 22H2 indirmek istiyorum bu en son sürüm olan değil mi?
Bunu da indirsem olur değil mi?
Bu sürümün normal Home ve Pro'dan farkı gereksiz UWP uygulamalarının ve Copilot gibi özellik güncellemelerinin gelmemesi, sürüm numarası 21H2 ama etkinleştirme paketiyle 22H2'ye çevrilebiliyor.

IoT LTSC sürümünde Türkçe yok ve 2032'ye kadar destekleniyor, LTSC sürümünde Türkçe var ve 2027'ye kadar destekleniyor.

Düz LTSC sürümü CMD'den slmgr komutlarıyla IoT anahtarı girilerek IoT sürüme çevrilebiliyor.
Düz LTSC (Türkçe): tr-tr_windows_10_enterprise_ltsc_2021_x64_dvd_e55b1896.iso | MASSGRAVE Drive
IoT LTSC (İngilizce): en-us_windows_10_iot_enterprise_ltsc_2021_x64_dvd_257ad90f.iso | MASSGRAVE Drive

Technopat Haberler

Geri
Yukarı