SakalsızMessi10 Decapat Katılım 11 Aralık 2022 Mesajlar 262 19 Haziran 2023 #1 Windows 11'den 10'a geri döndüm fakat HDD görünmüyor. Depolama havuzundan ekliyordum fakat bu sefer depolama havuzu da görmüyor. Yardım edebilir misiniz? Not:SSD yi görüyor sadece hdd gözükmüyor.
Windows 11'den 10'a geri döndüm fakat HDD görünmüyor. Depolama havuzundan ekliyordum fakat bu sefer depolama havuzu da görmüyor. Yardım edebilir misiniz? Not:SSD yi görüyor sadece hdd gözükmüyor.
armas Gigapat Çözüme Giden Yol Katılım 25 Kasım 2020 Mesajlar 9.384 Çözümler 369 19 Haziran 2023 #11 SakalsızMessi10 dedi: Bende onlar kapalı gözüküyor hocam. Eki Görüntüle 1827314 Genişletmek için tıkla... Önce biçimlendir, ardından harf ata. Artı 0 Eksi
SakalsızMessi10 dedi: Bende onlar kapalı gözüküyor hocam. Eki Görüntüle 1827314 Genişletmek için tıkla... Önce biçimlendir, ardından harf ata.
KS KS SakalsızMessi10 Decapat Katılım 11 Aralık 2022 Mesajlar 262 19 Haziran 2023 #12 Eren T. dedi: O zaman başlangıca şunu yazın: diskpart Çalıştırıp şu kodları yazın: Kod:Panoya kopyala lis dis sel dis (diskinizin numarası) format fs=NTFS assign Genişletmek için tıkla... Yanlış yazdım hocam deneyip yazacağım. Eren T. dedi: O zaman başlangıca şunu yazın: Diskpart Çalıştırıp şu kodları yazın: Kod:Panoya kopyala lis dis sel dis (diskinizin numarası) format fs=NTFS assign Genişletmek için tıkla... Yok olmuyor hocam disk1 yapıyorum sonra şu hatayı veriyor There is no volume specified. Please select a volume and try again. Kodda hata olabilir mi? Son düzenleme: 19 Haziran 2023 Artı 0 Eksi
Eren T. dedi: O zaman başlangıca şunu yazın: diskpart Çalıştırıp şu kodları yazın: Kod:Panoya kopyala lis dis sel dis (diskinizin numarası) format fs=NTFS assign Genişletmek için tıkla... Yanlış yazdım hocam deneyip yazacağım. Eren T. dedi: O zaman başlangıca şunu yazın: Diskpart Çalıştırıp şu kodları yazın: Kod:Panoya kopyala lis dis sel dis (diskinizin numarası) format fs=NTFS assign Genişletmek için tıkla... Yok olmuyor hocam disk1 yapıyorum sonra şu hatayı veriyor There is no volume specified. Please select a volume and try again. Kodda hata olabilir mi?
Eren T. Hectopat Katılım 16 Eylül 2022 Mesajlar 2.054 Makaleler 6 Çözümler 39 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Haziran 2023 #13 SakalsızMessi10 dedi: Yanlış yazdım hocam deneyip yazacağım. Yok olmuyor hocam disk1 yapıyorum sonra şu hatayı veriyor There is no volume specified. Please select a volume and try again. Kodda hata olabilir mi? Genişletmek için tıkla... Boşluk bırakmamışsınız. Örnek: Kod:Panoya kopyala sel dis 1 Artı 0 Eksi
SakalsızMessi10 dedi: Yanlış yazdım hocam deneyip yazacağım. Yok olmuyor hocam disk1 yapıyorum sonra şu hatayı veriyor There is no volume specified. Please select a volume and try again. Kodda hata olabilir mi? Genişletmek için tıkla... Boşluk bırakmamışsınız. Örnek: Kod:Panoya kopyala sel dis 1
KS KS SakalsızMessi10 Decapat Katılım 11 Aralık 2022 Mesajlar 262 19 Haziran 2023 #14 Eren T. dedi: Boşluk bırakmamışsınız. Örnek: Kod:Panoya kopyala sel dis 1 Genişletmek için tıkla... Gene olmadı hocam fotoğrafta attım eğer olmazsa yarın servise götüreceğim. Artı 0 Eksi
Eren T. dedi: Boşluk bırakmamışsınız. Örnek: Kod:Panoya kopyala sel dis 1 Genişletmek için tıkla... Gene olmadı hocam fotoğrafta attım eğer olmazsa yarın servise götüreceğim.
Eren T. Hectopat Katılım 16 Eylül 2022 Mesajlar 2.054 Makaleler 6 Çözümler 39 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Haziran 2023 #15 SakalsızMessi10 dedi: Gene olmadı hocam fotoğrafta attım eğer olmazsa yarın servise götüreceğim.Eki Görüntüle 1827631 Genişletmek için tıkla... sel dis komutundan sonra sel par 1 yazıp tekrar deneyin. @SakalsızMessi10 Artı 0 Eksi
SakalsızMessi10 dedi: Gene olmadı hocam fotoğrafta attım eğer olmazsa yarın servise götüreceğim.Eki Görüntüle 1827631 Genişletmek için tıkla... sel dis komutundan sonra sel par 1 yazıp tekrar deneyin. @SakalsızMessi10
KS KS SakalsızMessi10 Decapat Katılım 11 Aralık 2022 Mesajlar 262 19 Haziran 2023 #16 Eren T. dedi: sel dis komutundan sonra sel par 1 yazıp tekrar deneyin. @SakalsızMessi10 Genişletmek için tıkla... Şimdide böyle diyor. Artı 0 Eksi
Eren T. dedi: sel dis komutundan sonra sel par 1 yazıp tekrar deneyin. @SakalsızMessi10 Genişletmek için tıkla... Şimdide böyle diyor.
Eren T. Hectopat Katılım 16 Eylül 2022 Mesajlar 2.054 Makaleler 6 Çözümler 39 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Haziran 2023 #17 SakalsızMessi10 dedi: Şimdide böyle diyor.Eki Görüntüle 1827641 Genişletmek için tıkla... Hocam Win11'de görüyor muydu? Ayrıca kurulumda/kurulumdan önce/kurulumdan sonra HDD'ye bir şey yaptınız mı? Orijinal ISO mu kullandınız? Artı 0 Eksi
SakalsızMessi10 dedi: Şimdide böyle diyor.Eki Görüntüle 1827641 Genişletmek için tıkla... Hocam Win11'de görüyor muydu? Ayrıca kurulumda/kurulumdan önce/kurulumdan sonra HDD'ye bir şey yaptınız mı? Orijinal ISO mu kullandınız?
KS KS SakalsızMessi10 Decapat Katılım 11 Aralık 2022 Mesajlar 262 19 Haziran 2023 #18 Eren T. dedi: Hocam Windows 11'de görüyor muydu? Ayrıca kurulumda/kurulumdan önce/kurulumdan sonra HDD'ye bir şey yaptınız mı? Orijinal ISO mu kullandınız? Genişletmek için tıkla... Evet hocam görüyordu Microsoft indirme aracını USB'ye kurdum. Kurulumdada hiç HDD ile alakalı bir şey olmadı. Artı 0 Eksi
Eren T. dedi: Hocam Windows 11'de görüyor muydu? Ayrıca kurulumda/kurulumdan önce/kurulumdan sonra HDD'ye bir şey yaptınız mı? Orijinal ISO mu kullandınız? Genişletmek için tıkla... Evet hocam görüyordu Microsoft indirme aracını USB'ye kurdum. Kurulumdada hiç HDD ile alakalı bir şey olmadı.
Eren T. Hectopat Katılım 16 Eylül 2022 Mesajlar 2.054 Makaleler 6 Çözümler 39 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Haziran 2023 #19 SakalsızMessi10 dedi: Evet hocam görüyordu Microsoft indirme aracını USB'ye kurdum. Kurulumdada hiç HDD ile alakalı bir şey olmadı. Genişletmek için tıkla... Win10 SSD'ye mi kurulu? Artı 0 Eksi
SakalsızMessi10 dedi: Evet hocam görüyordu Microsoft indirme aracını USB'ye kurdum. Kurulumdada hiç HDD ile alakalı bir şey olmadı. Genişletmek için tıkla... Win10 SSD'ye mi kurulu?
KS KS SakalsızMessi10 Decapat Katılım 11 Aralık 2022 Mesajlar 262 19 Haziran 2023 #20 Evet SSD'ye kurulu. Artı 0 Eksi