SakalsızMessi10 Decapat Katılım 11 Aralık 2022 Mesajlar 262 19 Haziran 2023 #1 Windows 11'den 10'a geri döndüm fakat HDD görünmüyor. Depolama havuzundan ekliyordum fakat bu sefer depolama havuzu da görmüyor. Yardım edebilir misiniz? Not:SSD yi görüyor sadece hdd gözükmüyor.
Windows 11'den 10'a geri döndüm fakat HDD görünmüyor. Depolama havuzundan ekliyordum fakat bu sefer depolama havuzu da görmüyor. Yardım edebilir misiniz? Not:SSD yi görüyor sadece hdd gözükmüyor.
Eren T. Hectopat Katılım 16 Eylül 2022 Mesajlar 2.056 Makaleler 6 Çözümler 39 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Haziran 2023 #21 SakalsızMessi10 dedi: Evet SSD'ye kurulu. Genişletmek için tıkla... Doğru servise hocam. Fiziksel olarak hasar almış olabilir HDD. Artı 0 Eksi
SakalsızMessi10 dedi: Evet SSD'ye kurulu. Genişletmek için tıkla... Doğru servise hocam. Fiziksel olarak hasar almış olabilir HDD.
KS KS SakalsızMessi10 Decapat Katılım 11 Aralık 2022 Mesajlar 262 19 Haziran 2023 #22 Eren T. dedi: Doğru servise hocam. Fiziksel olarak hasar almış olabilir HDD. Genişletmek için tıkla... Nasıl fiziksel olarak hasar alacakki? Aynı yerinde duruyor PC Artı 0 Eksi
Eren T. dedi: Doğru servise hocam. Fiziksel olarak hasar almış olabilir HDD. Genişletmek için tıkla... Nasıl fiziksel olarak hasar alacakki? Aynı yerinde duruyor PC