UğurDündarın Dövdüğü Adam Megapat Zamanın Tanığı Katılım 21 Aralık 2015 Mesajlar 4.861 Makaleler 4 Çözümler 23 Yer Mersin 10 Ağustos 2018 #1 Harici HDD'leri çalıştırdığımda sağ altta USB simgesi çıkıyor fakat sürücüler kısmında çıkmıyor. Aygıt yöneticisinde tanımlanmamış olarak görünüyor. Disk yöneticisinde de herhangi bir başlatma yapılamıyor. Sorunu nasıl çözebilirim? Son düzenleyen: Moderatör: 26 Temmuz 2018
Harici HDD'leri çalıştırdığımda sağ altta USB simgesi çıkıyor fakat sürücüler kısmında çıkmıyor. Aygıt yöneticisinde tanımlanmamış olarak görünüyor. Disk yöneticisinde de herhangi bir başlatma yapılamıyor. Sorunu nasıl çözebilirim?
dewils5050 Kilopat Katılım 8 Temmuz 2017 Mesajlar 65 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Ağustos 2020 #2 Aynı sorunu bende yaşıyorum eğer çözebildiyseniz yardımcı olabilir misiniz?
N noName12 Kilopat Katılım 29 Haziran 2018 Mesajlar 360 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Diğer 24 Ağustos 2020 #3 windows format atarkende aynı hatayı veriyordu diski cmd açıp bi kod ile biçimlendirdiğinde oluyordu o kodu tam hatırlamıyorum
windows format atarkende aynı hatayı veriyordu diski cmd açıp bi kod ile biçimlendirdiğinde oluyordu o kodu tam hatırlamıyorum
UğurDündarın Dövdüğü Adam Megapat Zamanın Tanığı Katılım 21 Aralık 2015 Mesajlar 4.861 Makaleler 4 Çözümler 23 Yer Mersin 24 Ağustos 2020 #4 dewils5050 dedi: Aynı sorunu bende yaşıyorum eğer çözebildiyseniz yardımcı olabilir misiniz? Genişletmek için tıkla... O zamandan sonra bir daha denemedim maalesef.
dewils5050 dedi: Aynı sorunu bende yaşıyorum eğer çözebildiyseniz yardımcı olabilir misiniz? Genişletmek için tıkla... O zamandan sonra bir daha denemedim maalesef.
dewils5050 Kilopat Katılım 8 Temmuz 2017 Mesajlar 65 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Ağustos 2020 #5 UğurDündarın Dövdüğü Adam dedi: O zamandan sonra bir daha denemedim maalesef. Genişletmek için tıkla... Peki teşekkürler.
UğurDündarın Dövdüğü Adam dedi: O zamandan sonra bir daha denemedim maalesef. Genişletmek için tıkla... Peki teşekkürler.