ihsank48 Hectopat Katılım 16 Şubat 2018 Mesajlar 167 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Mimar 7 Şubat 2020 #1 Bilgisayara format attım, güncellemeleri yaptıktan sonra yeniden başlattım 2, 2.30 saat oldu ancak hala Windows hazırlanıyor ekranında. Son düzenleyen: Moderatör: 7 Şubat 2020
Bilgisayara format attım, güncellemeleri yaptıktan sonra yeniden başlattım 2, 2.30 saat oldu ancak hala Windows hazırlanıyor ekranında.
Osman Emin Karabulut Decapat Katılım 7 Aralık 2020 Mesajlar 21 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Aralık 2020 #2 Merhaba aynı sorunu ben de yaşıyorum. Çözümünü bulabildiniz mi? Osman Emin Karabulut dedi: Merhaba aynı sorunu ben de yaşıyorum. Çözümünü bulabildiniz mi? Genişletmek için tıkla... Sorunumu Microsoft'un sitesindeki (Windows 10'u İndirin) program ile çözdüm. Kısacası tekrar yükledim. Son düzenleme: 7 Aralık 2020
Merhaba aynı sorunu ben de yaşıyorum. Çözümünü bulabildiniz mi? Osman Emin Karabulut dedi: Merhaba aynı sorunu ben de yaşıyorum. Çözümünü bulabildiniz mi? Genişletmek için tıkla... Sorunumu Microsoft'un sitesindeki (Windows 10'u İndirin) program ile çözdüm. Kısacası tekrar yükledim.
Emre ZX Hectopat Katılım 10 Aralık 2020 Mesajlar 58 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Aralık 2020 #3 Eğer HDD kullanıyorsanız beklemekten başka bir çare yok.