Earas Hectopat Katılım 9 Şubat 2021 Mesajlar 2.096 Çözümler 17 Yer İstanbul 2 Nisan 2022 #1 Format için önemli dosyaları eski bir HDD'ye attım. Ama ikidebir ekrana HDD'yi biçimlendirmemi söyleyen bir bildirim geliyor. Biçimlendir tuşuna basıyorum ve başarısız oluyor. HDD bozuk ise anısı olan onca dosya gidecek o yüzden endişeliyim. Dosya Ekleri IMG_20220402_154449.jpg 593,6 KB · Görüntüleme: 39
Format için önemli dosyaları eski bir HDD'ye attım. Ama ikidebir ekrana HDD'yi biçimlendirmemi söyleyen bir bildirim geliyor. Biçimlendir tuşuna basıyorum ve başarısız oluyor. HDD bozuk ise anısı olan onca dosya gidecek o yüzden endişeliyim.
Recep Baltaş Technopat Tam Bir Technopat'sınız! Katılım 14 Ağustos 2010 Mesajlar 79.065 Makaleler 287 Çözümler 2.269 Yer İstanbul 2 Nisan 2022 #2 Earas dedi: Önemli dosyaları eski bir HDD'ye attım Genişletmek için tıkla... Hmm... Doğrudan SATA ile bağlı ise veri kurtarma uygulamalarını denemenizi öneririm.
Earas dedi: Önemli dosyaları eski bir HDD'ye attım Genişletmek için tıkla... Hmm... Doğrudan SATA ile bağlı ise veri kurtarma uygulamalarını denemenizi öneririm.