U uqust Hectopat Katılım 15 Mart 2015 Mesajlar 35 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Temmuz 2015 #1 Merhaba herkese iyi forumlar. Windows 10 UEFI kurmak istiyorum ancak USB'belleğim kayboldu. Acaba bilgisayardaki HDD üzerinden UEFI format atılabilir mi? Normal olarak atılıyor ancak UEFI hakkında bilgim yok yardımcı olabilir misiniz? Son düzenleyen: Moderatör: 14 Temmuz 2015
Merhaba herkese iyi forumlar. Windows 10 UEFI kurmak istiyorum ancak USB'belleğim kayboldu. Acaba bilgisayardaki HDD üzerinden UEFI format atılabilir mi? Normal olarak atılıyor ancak UEFI hakkında bilgim yok yardımcı olabilir misiniz?
Recep Baltaş Technopat Tam Bir Technopat'sınız! Katılım 14 Ağustos 2010 Mesajlar 79.065 Makaleler 287 Çözümler 2.269 Yer İstanbul 14 Temmuz 2015 #2 Böyle bir yazılım var lakin uzun zamandır güncellenmiyor: NT6 HDD Yükleyici 3.1.4 | Technopat Sosyal
U uqust Hectopat Katılım 15 Mart 2015 Mesajlar 35 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Temmuz 2015 #3 Recep Baltaş dedi: Böyle bir yazılım var lakin uzun zamandır güncellenmiyor: NT6 HDD Yükleyici 3.1.4 | Technopat Sosyal Genişletmek için tıkla... Recep bey bu yazılımı biliyorum ancak UEFI olmuyor diye biliyorum HDD'den UEFI format hakkında bildiğiniz başka bişey varmı acaba ?.
Recep Baltaş dedi: Böyle bir yazılım var lakin uzun zamandır güncellenmiyor: NT6 HDD Yükleyici 3.1.4 | Technopat Sosyal Genişletmek için tıkla... Recep bey bu yazılımı biliyorum ancak UEFI olmuyor diye biliyorum HDD'den UEFI format hakkında bildiğiniz başka bişey varmı acaba ?.
B berat1346 Kilopat Katılım 5 Haziran 2013 Mesajlar 68 10 Ağustos 2015 #4 Not düşeyim MBR harddiskten UEFI kurulum yaptım. Ama GPT olan harddiskte yapamadım.