yankı uyar Hectopat Katılım 21 Nisan 2018 Mesajlar 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Mart 2022 #1 Bunu neden kullanamıyorum? İnternette çok araştırdım ama bulamıyorum. Dosya Ekleri Adsız.png 20,3 KB · Görüntüleme: 390
Tahao Hectopat Katılım 28 Şubat 2022 Mesajlar 2.940 Çözümler 15 29 Mart 2022 #2 Microsoft hesabın açık olmalı, yerel yöneticiyle kullanıyorsunuz sanırım PC'yi? Buradaki gibi yerel hesap değil Microsoft postanız yazmalı orada. Dosya Ekleri Ekran Görüntüsü (59).png 381,3 KB · Görüntüleme: 376
Microsoft hesabın açık olmalı, yerel yöneticiyle kullanıyorsunuz sanırım PC'yi? Buradaki gibi yerel hesap değil Microsoft postanız yazmalı orada.
yankı uyar Hectopat Katılım 21 Nisan 2018 Mesajlar 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Mart 2022 #3 Tahao dedi: Microsoft hesabın açık olmalı, yerel yöneticiyle kullanıyorsunuz sanırım PC'yi? Buradaki gibi yerel hesap değil Microsoft postanız yazmalı orada. Genişletmek için tıkla... hocam yerel hesap ile kullanmıyorum mailim girili Dosya Ekleri ss.png 8,4 KB · Görüntüleme: 366
Tahao dedi: Microsoft hesabın açık olmalı, yerel yöneticiyle kullanıyorsunuz sanırım PC'yi? Buradaki gibi yerel hesap değil Microsoft postanız yazmalı orada. Genişletmek için tıkla... hocam yerel hesap ile kullanmıyorum mailim girili