boeingboy Decapat Katılım 24 Mayıs 2021 Mesajlar 308 Yer Gökyüzü Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Haziran 2021 #1 İnternetten bir şekilde şifremi unuttum kısmından kaldırıyorum fakat bilgisayarı tekrar başlattığım zaman tekrar pin soruyor. Bunu tamamen kaldırmanın bir yolu var mı? Ayarlarda kaldır seçeneği soluk kalıyor ve tıklanmıyor. Dosya Ekleri Ekran Alıntısı.PNG 7,3 KB · Görüntüleme: 102
İnternetten bir şekilde şifremi unuttum kısmından kaldırıyorum fakat bilgisayarı tekrar başlattığım zaman tekrar pin soruyor. Bunu tamamen kaldırmanın bir yolu var mı? Ayarlarda kaldır seçeneği soluk kalıyor ve tıklanmıyor.
Çözüm 2 2 261538 13 Haziran 2021 Ayarlar > Uygulama > İsteğe bağlı özellikler, kısmına giderek oradan kaldırıp tekrar dener misiniz? Diğer bir yol, hesabınızı yerel hesap yapmak olacaktır. Rehber: Windows 10 Yerel Hesap Nasıl Açılır?
Ayarlar > Uygulama > İsteğe bağlı özellikler, kısmına giderek oradan kaldırıp tekrar dener misiniz? Diğer bir yol, hesabınızı yerel hesap yapmak olacaktır. Rehber: Windows 10 Yerel Hesap Nasıl Açılır?
2 261538 Gigapat Katılım 1 Mayıs 2017 Mesajlar 7.632 Makaleler 98 Çözümler 213 13 Haziran 2021 #2 Ayarlar > Uygulama > İsteğe bağlı özellikler, kısmına giderek oradan kaldırıp tekrar dener misiniz? Diğer bir yol, hesabınızı yerel hesap yapmak olacaktır. Rehber: Windows 10 Yerel Hesap Nasıl Açılır? Artı 0 Eksi Çözüm
Ayarlar > Uygulama > İsteğe bağlı özellikler, kısmına giderek oradan kaldırıp tekrar dener misiniz? Diğer bir yol, hesabınızı yerel hesap yapmak olacaktır. Rehber: Windows 10 Yerel Hesap Nasıl Açılır?
KS KS boeingboy Decapat Katılım 24 Mayıs 2021 Mesajlar 308 Yer Gökyüzü Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Haziran 2021 #3 Teşekkür ederim sorun çözüldü. Artı 0 Eksi