Puroesy Kilopat Katılım 23 Mayıs 2017 Mesajlar 184 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Nisan 2021 #1 Bilgisayarımda nereye tıklarsam orada yazı yazma imleci çıkıyor. Sanırım F7 tuşuna basıp oradaki bir daha gösterme tuşuna tıkladım. Onun için F7'ye basınca hiçbir şey olmuyor. Nasıl çözebilirim? Son düzenleyen: Moderatör: 17 Nisan 2021
Bilgisayarımda nereye tıklarsam orada yazı yazma imleci çıkıyor. Sanırım F7 tuşuna basıp oradaki bir daha gösterme tuşuna tıkladım. Onun için F7'ye basınca hiçbir şey olmuyor. Nasıl çözebilirim?
eater Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 12 Mayıs 2020 Mesajlar 2.737 Makaleler 1 Çözümler 18 Yer izmit Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Nisan 2021 #2 Ayarlarda bir yerde olmalı Chrome kullanırken ben de açmıştım. F7 de olmaması da acayip Artı 0 Eksi
KS KS Puroesy Kilopat Katılım 23 Mayıs 2017 Mesajlar 184 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Nisan 2021 #3 eater dedi: Ayarlarda bir yerde olmalı Chrome kullanırken ben de açmıştım. F7 de olmaması da acayip Genişletmek için tıkla... Sadece F7'ye basmak yeterliymiş. Benim salaklığım oldu birazcık. Çözdüm sorunu. Artı 1 Eksi
eater dedi: Ayarlarda bir yerde olmalı Chrome kullanırken ben de açmıştım. F7 de olmaması da acayip Genişletmek için tıkla... Sadece F7'ye basmak yeterliymiş. Benim salaklığım oldu birazcık. Çözdüm sorunu.