A amo0925 Hectopat Katılım 28 Haziran 2022 Mesajlar 116 Yer Aydın Daha fazla Sistem Özellikleri i5-9400f, 8GB RAM, GTX 1650SUPER Cinsiyet Erkek 3 Mayıs 2023 #1 Windows 10 otomatik güncelleştirme yaptı yaptıktan sonra eski sürüme geri döndüm doğru şifremi yazıyorum fakat hata şu:
Windows 10 otomatik güncelleştirme yaptı yaptıktan sonra eski sürüme geri döndüm doğru şifremi yazıyorum fakat hata şu:
İsmail Karabacak Hectopat Katılım 28 Şubat 2023 Mesajlar 1.291 Çözümler 17 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Mayıs 2023 #2 Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bunu deneyebilir misin
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bunu deneyebilir misin
A amo0925 Hectopat Katılım 28 Haziran 2022 Mesajlar 116 Yer Aydın Daha fazla Sistem Özellikleri i5-9400f, 8GB RAM, GTX 1650SUPER Cinsiyet Erkek 3 Mayıs 2023 #3 İsmail Karabacak dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bunu deneyebilir misin Genişletmek için tıkla... İşe yaramadı ve bende şifre var Konu kilit temiz kurulum yapıcam
İsmail Karabacak dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bunu deneyebilir misin Genişletmek için tıkla... İşe yaramadı ve bende şifre var Konu kilit temiz kurulum yapıcam