Çözüldü Windows 10 hesabımı kaldıramıyorum

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Daha fazla  
Bilgisayarımı değiştireceğim şu anki kullandığım bilgisayarımdan Microsoft hesabımı kaldırmak istiyorum lakin bir türlü yapamadım. Başlat>ayarlar>hesaplar>bilgileriniz> kısımında bende maalesef bunun yerine yerel bir oturum aç seçeneği çıkmıyor bu sebeptendir sanırım hesabımı kaldıramadım. Yardımcı olursanız sevinirim :)

Çözüm
İlk yöntem;

Yeni hesap açın ve hesaba yetki verin.
Yeni hesaba geçtikten sonra eski hesabınızı silin.

İkinci yöntem;

Bilgisayarı sıfırlayın veya format atın.
(Bu yöntemler bilgisayarınızı tamamen sıfırlayacak. Yedeklerinizi almayı unutmayın.)
Ayarlar>hesaplar>e-posta ve hesaplara tıklayın. Kayıtlı olan hesabınızı kaldır seçeneğine basın. Daha sonra bahsettiğiniz yönergedeki kısma gelerek yerel hesaba geçip kaldırabilirsiniz.

Ayarlar>hesaplar>e-posta ve hesaplara tıklayın. Kayıtlı olan hesabınızı kaldır seçeneğine basın. Daha sonra bahsettiğiniz yönergedeki kısma gelerek yerel hesaba geçip kaldırabilirsiniz.
Malesef öyle bir seçenek çıkmıyor

Dosya Ekleri

• InkedScreenHunter_001_LI.jpg
    InkedScreenHunter_001_LI.jpg
    38,6 KB · Görüntüleme: 40
Hocam internet üzerinden hotmail hesabınıza giriş yapın daha sonra cihazlar bölümünden bilgisayarınızı kaldırın daha sonra yukarıdaki dediklerimi yapın büyük ihtimal çözülür bu şekilde.
Malesef öyle bir seçenek çıkmıyor.

He bir de aşağıdaki iki hesaba tıkladığınızda çıkmıyor değil mi kaldır seçeneği.

Hocam internet üzerinden hotmail hesabınıza giriş yapın daha sonra cihazlar bölümünden bilgisayarınızı kaldırın daha sonra yukarıdaki dediklerimi yapın büyük ihtimal çözülür bu şekilde.

He bir de aşağıdaki iki hesaba tıkladığınızda çıkmıyor değil mi kaldır seçeneği.
Kaldırdığım halde böyle gözüküyor. İlk önce o yöntemi denemiştim zaten ama bir sonuç alamadım.

İlk yöntem;

İkinci yöntem;

(Bu yöntemler bilgisayarınızı tamamen sıfırlayacak. Yedeklerinizi almayı unutmayın.)

Son düzenleme:
Çözüm
Yeni yerel kullanıcı ekleyebiliyorsanız administrators grubuna üye bir kullanıcı oluşturup ona geçiş yapın. Yeni kullanıcınız ile oturum açtıktan sonra Microsoft hesabınızı tamamen kaldırırsınız. Önemli belgelerinizi kullanıcıyı silmeden önce yedekleyin.​
--
Mesaj sil özelliğini etkinleştirseniz iyi olurdu. Üstteki mesajla aynı oldu.

İlk yöntem;

İkinci yöntem;

Dediğiniz yöntemi kullanarak sorunum çözüldü. Teşekkürler

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı