Beytullah_caglayan Hectopat Katılım 27 Nisan 2019 Mesajlar 111 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Şubat 2020 #1 Resimlerde gördüğünüz gibi sadece hesabı yönet çıkıyor hesabı kaldıramıyorum ve PC'de açılırken şifre soruyor bir de bazı ayarlara erişemiyorum. 2. resimde ok ile işaretlediğim yerlere basınca ortadaki yer çıkıyor. Yardım ederseniz sevinirim. Son düzenleyen: Moderatör: 25 Şubat 2020
Resimlerde gördüğünüz gibi sadece hesabı yönet çıkıyor hesabı kaldıramıyorum ve PC'de açılırken şifre soruyor bir de bazı ayarlara erişemiyorum. 2. resimde ok ile işaretlediğim yerlere basınca ortadaki yer çıkıyor. Yardım ederseniz sevinirim.
Darkisback Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 26 Aralık 2018 Mesajlar 3.975 Makaleler 6 Çözümler 18 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Şubat 2020 #2 Windows orijinal mi? Beytullah_caglayan dedi: bir de bazı ayarlara erişemiyorum. Genişletmek için tıkla...
Windows orijinal mi? Beytullah_caglayan dedi: bir de bazı ayarlara erişemiyorum. Genişletmek için tıkla...
Beytullah_caglayan Hectopat Katılım 27 Nisan 2019 Mesajlar 111 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Şubat 2020 #3 Darkisback dedi: Windows orijinal mi? Genişletmek için tıkla... Evet Ayarlara erişebiliyordum e posta kaldırmaya çalıştım bazı ayarlarla oynadım böyle oldu ama şimdi ayarlara erişemiyorum
Darkisback dedi: Windows orijinal mi? Genişletmek için tıkla... Evet Ayarlara erişebiliyordum e posta kaldırmaya çalıştım bazı ayarlarla oynadım böyle oldu ama şimdi ayarlara erişemiyorum