2 247908 Megapat Katılım 19 Kasım 2016 Mesajlar 423 6 Mayıs 2018 #1 Windows 10 ilk acilista Microsoft hesabi istiyordu. Ben de hesabimi kaydettim ancak bilgisayari her acisimda sifre istiyor hesabimi nasil kaldiririm? Bilgisayari actigimda sifre istemeden girmesini istiyorum. Simdiden tesekkurler.
Windows 10 ilk acilista Microsoft hesabi istiyordu. Ben de hesabimi kaydettim ancak bilgisayari her acisimda sifre istiyor hesabimi nasil kaldiririm? Bilgisayari actigimda sifre istemeden girmesini istiyorum. Simdiden tesekkurler.
2 26318 Zettapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 23 Temmuz 2014 Mesajlar 12.316 Makaleler 25 Çözümler 277 6 Mayıs 2018 #2 Başlat>Ayarlar>Hesap>Bilgileriniz sekmesinde Bunun yerine yerel bir hesapla oturum açın seçeneğine tıklayın. Sonra sizden istenilen işlemleri yapın. Sürprizbozan: Hesap değiştirme
Başlat>Ayarlar>Hesap>Bilgileriniz sekmesinde Bunun yerine yerel bir hesapla oturum açın seçeneğine tıklayın. Sonra sizden istenilen işlemleri yapın. Sürprizbozan: Hesap değiştirme