CaptaqinBlack Hectopat Katılım 7 Nisan 2020 Mesajlar 168 Çözümler 3 Yer 16.731098, -169.531296 Daha fazla Cinsiyet Diğer 22 Mayıs 2020 #1 Evet hata bu yardım edebilir misiniz? Son düzenleyen: Moderatör: 22 Mayıs 2020
U unnamedington Megapat Zamanın Tanığı Katılım 5 Temmuz 2019 Mesajlar 4.603 Makaleler 27 Çözümler 160 22 Mayıs 2020 #2 Bu hatalar ile hesap makinesinin bağlantısı nedir?
CaptaqinBlack Hectopat Katılım 7 Nisan 2020 Mesajlar 168 Çözümler 3 Yer 16.731098, -169.531296 Daha fazla Cinsiyet Diğer 23 Mayıs 2020 #3 windows uygulamaları hesap makinası fotograflar vs açmıyor hepsinde böyle hata veriyor
2 286313 Kilopat Katılım 9 Kasım 2019 Mesajlar 4.711 Makaleler 3 Çözümler 60 23 Mayıs 2020 #4 Umarım sağ alttaki şey reklam değildir. -Microsoft'un kendi sitesinden yardım aldınız mı ? -Windows'u kurduğunuzdan beri mi böyle ?
Umarım sağ alttaki şey reklam değildir. -Microsoft'un kendi sitesinden yardım aldınız mı ? -Windows'u kurduğunuzdan beri mi böyle ?
U unnamedington Megapat Zamanın Tanığı Katılım 5 Temmuz 2019 Mesajlar 4.603 Makaleler 27 Çözümler 160 23 Mayıs 2020 #5 CaptaqinBlack dedi: Windows uygulamaları hesap makinesi, fotoğraflar vs. açmıyor hepsinde böyle hata veriyor. Genişletmek için tıkla... Hata veren uygulamaları kaldırıp, Microsoft Store üzerinden tekrardan kurmayı dendiniz mi? 286313 dedi: Umarım sağ alttaki şey reklam değildir. Genişletmek için tıkla... Bana da ilk başta reklam gibi geldi.
CaptaqinBlack dedi: Windows uygulamaları hesap makinesi, fotoğraflar vs. açmıyor hepsinde böyle hata veriyor. Genişletmek için tıkla... Hata veren uygulamaları kaldırıp, Microsoft Store üzerinden tekrardan kurmayı dendiniz mi? 286313 dedi: Umarım sağ alttaki şey reklam değildir. Genişletmek için tıkla... Bana da ilk başta reklam gibi geldi.
CaptaqinBlack Hectopat Katılım 7 Nisan 2020 Mesajlar 168 Çözümler 3 Yer 16.731098, -169.531296 Daha fazla Cinsiyet Diğer 23 Mayıs 2020 #6 286313 dedi: Umarım sağ alttaki şey reklam değildir. -Microsoft'un kendi sitesinden yardım aldınız mı ? -Windows'u kurduğunuzdan beri mi böyle ? Genişletmek için tıkla... yok yok efe ayddalın videosu youtube videosu buraya yazdıgım yerde onu izliyordum 286313 dedi: Umarım sağ alttaki şey reklam değildir. -Microsoft'un kendi sitesinden yardım aldınız mı ? -Windows'u kurduğunuzdan beri mi böyle ? Genişletmek için tıkla... yardım aldım yine aynı aynı sorunu yaşayanlara baktım çözümleri denedim olmadı unnamedington dedi: Hata veren uygulamaları kaldırıp, Microsoft Store üzerinden tekrardan kurmayı dendiniz mi? Bana da ilk başta reklam gibi geldi. Genişletmek için tıkla... deneyeyim bi unnamedington dedi: Hata veren uygulamaları kaldırıp, Microsoft Store üzerinden tekrardan kurmayı dendiniz mi? Bana da ilk başta reklam gibi geldi. Genişletmek için tıkla... uygulamaya tıklıyorum açılmıyor delireceğm orjinal windows olmasa anlayacağım
286313 dedi: Umarım sağ alttaki şey reklam değildir. -Microsoft'un kendi sitesinden yardım aldınız mı ? -Windows'u kurduğunuzdan beri mi böyle ? Genişletmek için tıkla... yok yok efe ayddalın videosu youtube videosu buraya yazdıgım yerde onu izliyordum 286313 dedi: Umarım sağ alttaki şey reklam değildir. -Microsoft'un kendi sitesinden yardım aldınız mı ? -Windows'u kurduğunuzdan beri mi böyle ? Genişletmek için tıkla... yardım aldım yine aynı aynı sorunu yaşayanlara baktım çözümleri denedim olmadı unnamedington dedi: Hata veren uygulamaları kaldırıp, Microsoft Store üzerinden tekrardan kurmayı dendiniz mi? Bana da ilk başta reklam gibi geldi. Genişletmek için tıkla... deneyeyim bi unnamedington dedi: Hata veren uygulamaları kaldırıp, Microsoft Store üzerinden tekrardan kurmayı dendiniz mi? Bana da ilk başta reklam gibi geldi. Genişletmek için tıkla... uygulamaya tıklıyorum açılmıyor delireceğm orjinal windows olmasa anlayacağım