3 357971 Hectopat Katılım 4 Ağustos 2020 Mesajlar 1.469 Makaleler 1 Çözümler 13 20 Nisan 2021 #1 Windows format atacağım. Neyse, disk bölümüne geldiğimde şu hatayı alıyorum, çözümü nedir? "Hiçbir aygıt sürücüsü bulunamadı. Yükleme medyasının doğru sürücüleri içerdiğinden emin olduktan sonra Tamam'ı tıklatın."
Windows format atacağım. Neyse, disk bölümüne geldiğimde şu hatayı alıyorum, çözümü nedir? "Hiçbir aygıt sürücüsü bulunamadı. Yükleme medyasının doğru sürücüleri içerdiğinden emin olduktan sonra Tamam'ı tıklatın."
Çözüm erengore 20 Nisan 2021 Sorunun çözümü başka USB'dir. Başka USB üzerinde denediğinizde düzeldiğini görebilirsiniz.
KS KS 3 357971 Hectopat Katılım 4 Ağustos 2020 Mesajlar 1.469 Makaleler 1 Çözümler 13 20 Nisan 2021 #11 İnsan.exe dedi: Eğer masaüstüne döndüyseniz sürücülerin yedeğini başka bir USB'ye atın ama dönmediyseniz dönmeyi denemeyin çünkü PC'ye yüksek miktada zarar verebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Dual Boot olarak Windows ve Linux kullanıyorum, Windows EFI bozulduğu için format atmaya karar verdim. Artı 0 Eksi
İnsan.exe dedi: Eğer masaüstüne döndüyseniz sürücülerin yedeğini başka bir USB'ye atın ama dönmediyseniz dönmeyi denemeyin çünkü PC'ye yüksek miktada zarar verebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Dual Boot olarak Windows ve Linux kullanıyorum, Windows EFI bozulduğu için format atmaya karar verdim.
berkingbad Megapat Zamanın Tanığı Katılım 18 Kasım 2016 Mesajlar 1.533 Çözümler 6 7 Ağustos 2021 #12 Windows 10 kullandığım laptobumda sorunu usb portu değiştirerek çözemedim. Var mıdır başka bir çözümü? Artı 0 Eksi
Windows 10 kullandığım laptobumda sorunu usb portu değiştirerek çözemedim. Var mıdır başka bir çözümü?