DokuzSekiz Kilopat Katılım 16 Ağustos 2015 Mesajlar 47 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Haziran 2020 #1 Merhaba, Windows 10 kurulum sırasında "hiçbir sürücü bulunamadı" Hatası alıyorum. SSD'yi görmüyor. Hata resmi ekte mevcut. Problem ne olabilir sizce?
Merhaba, Windows 10 kurulum sırasında "hiçbir sürücü bulunamadı" Hatası alıyorum. SSD'yi görmüyor. Hata resmi ekte mevcut. Problem ne olabilir sizce?
Çözüm Mizahsor 11 Haziran 2020 DokuzSekiz dedi: Evet hocam Sata Port Enable kısmını Disabled yerine Enabled yapınca biosta SSD görünmeye başladı Fakat kurulum ekranı yerine “Error: BIOS/LEGACY BOOT OF UEFI-ONLY MEDIA” uyarısı geliyor. Genişletmek için tıkla... Boot ayarını UEFI yap tekrar gir.
DokuzSekiz dedi: Evet hocam Sata Port Enable kısmını Disabled yerine Enabled yapınca biosta SSD görünmeye başladı Fakat kurulum ekranı yerine “Error: BIOS/LEGACY BOOT OF UEFI-ONLY MEDIA” uyarısı geliyor. Genişletmek için tıkla... Boot ayarını UEFI yap tekrar gir.
ycagatayberk Femtopat Katılım 1 Eylül 2020 Mesajlar 2 1 Eylül 2020 #21 Mizahsor dedi: Çözüldüğüne sevindim. Genişletmek için tıkla... Başkan benimde bi sorun varda bakarmısın Artı 0 Eksi
Mizahsor dedi: Çözüldüğüne sevindim. Genişletmek için tıkla... Başkan benimde bi sorun varda bakarmısın
Mizahsor Hectopat Katılım 30 Nisan 2018 Mesajlar 148 Çözümler 3 2 Eylül 2020 #22 ycagatayberk dedi: Başkan benimde bi sorun varda bakarmısın Genişletmek için tıkla... Tabiki. Artı 0 Eksi