SSD var zaten.SSD yoksa al. Çok fark ediyo windows 10 ile.
Performans artışı olur mu?Çekirdek sürümü, Yani Windows'un Home sürümünü kastetmek istiyor.
Çekirdek sürümü, yani Windows'un Home sürümünü kastetmek istiyor.
Sizce bu sisteme Windows 8.1 Home Single Language mi kursam yoksa Windows 10 Home Single Language mi kursam?
İkisi arasındaki farkları bilmiyorum lakin tek dil olan Windows Home sürümlerini kastetmiştim önceki yorumda.Sizce bu sisteme Windows 8.1 Home Single Language mi kursam yoksa Windows 10 Home Single Language mi kursam?
Google desteği kesmişti.Windows 8.1 desteğinin sona erecek olması kötü oldu.Oyun oynuyorsan ve oynadığın oyunlar Windows 8.1 destekliyorsa ve kullandığın tarayıcı Windows 8.1'i destekliyorsa (destek kesme gibi bir durumu yoksa kullandığın tarayıcının) geri dönebilirsin çünkü Windows 8.1 daha hafif olur. Ama Windows 8.1'in desteğinin bitmesine az kaldı.
Windows 10 Superlite diye bir sistem var sizce yüklenir mi?Oyun oynuyorum ben hep.Oyun oynuyorsan ve oynadığın oyunlar Windows 8.1 destekliyorsa ve kullandığın tarayıcı Windows 8.1'i destekliyorsa (destek kesme gibi bir durumu yoksa kullandığın tarayıcının) geri dönebilirsin çünkü Windows 8.1 daha hafif olur. Ama Windows 8.1'in desteğinin bitmesine az kaldı.
Evet arkadaşlar, Windows 8.1'den Windows 10'a geçtim. Hızlandırma olarak ne yapabilirim? RAM kullanımı düşürebilir miyim? Bilgisayarımda 4 GB RAM var.
bu temp %temp% olayı var,onları dene.Youtube de alternatif bir kaç fikir var,onları kullanabilirsin.Evet arkadaşlar, Windows 8.1'den Windows 10'a geçtim. Hızlandırma olarak ne yapabilirim? RAM kullanımı düşürebilir miyim? Bilgisayarımda 4 GB RAM var.
Onları ben hep yapıyorum.bu temp %temp% olayı var,onları dene.Youtube de alternatif bir kaç fikir var,onları kullanabilirsin.
Şuanda ISO yükleniyor.Herhangi bir güncelleme sorunu vb. şeyler çıkar mı?LTSC 2021 sürümünü kullan SSD varsa RAM kullanımı bayağı düşüyor birkaç ayar ile de rahat kullanırsın 4 GB RAM ile aşağıdaki rehberdekileride yaparsın.
Rehber: Windows 10 hızlandırma, FPS arttırma
Uyarı: bu makaleyi yapmadan önce, sistem geri yükleme noktası oluşturmanız önerilir. 1- Regedit dosyaları ile Windows'u oyun için optimize etme. https://www.mediafire.com/file/420q5bpdml7jwls/Regedit_Optimizasyon-_Technopat_Sosyal.reg/file 2- Quick CPU. Quick CPU nedir? Quick CPU...www.technopat.net
Onları ben hep yapıyorum.
Şu anda ISO yükleniyor. Herhangi bir güncelleme sorunu vb. şeyler çıkar mı?