Windows 10 hızlandırma nasıl yapılır?

Son düzenleme:
Sizce bu sisteme Windows 8.1 Home Single Language mi kursam yoksa Windows 10 Home Single Language mi kursam?

Oyun oynuyorsan ve oynadığın oyunlar Windows 8.1 destekliyorsa ve kullandığın tarayıcı Windows 8.1'i destekliyorsa (destek kesme gibi bir durumu yoksa kullandığın tarayıcının) geri dönebilirsin çünkü Windows 8.1 daha hafif olur. Ama Windows 8.1'in desteğinin bitmesine az kaldı.

Sizce bu sisteme Windows 8.1 Home Single Language mi kursam yoksa Windows 10 Home Single Language mi kursam?
İkisi arasındaki farkları bilmiyorum lakin tek dil olan Windows Home sürümlerini kastetmiştim önceki yorumda.

RAM yüksetmenizi de tavsiye ederim hocam. Günümüzde 16 GB RAM minimum olarak alınıyor.

Edisyonlar arası performans farkı azımsanacak miktarda. Yani Pro sürümünden Home sürümüne geçmeniz çok büyük performans farklılığı oluşturmaz.

Google desteği kesmişti.Windows 8.1 desteğinin sona erecek olması kötü oldu.

Windows 10 Superlite diye bir sistem var sizce yüklenir mi?Oyun oynuyorum ben hep.

Evet arkadaşlar, Windows 8.1'den Windows 10'a geçtim. Hızlandırma olarak ne yapabilirim? RAM kullanımı düşürebilir miyim? Bilgisayarımda 4 GB RAM var.

LTSC 2021 sürümünü kullan SSD varsa RAM kullanımı bayağı düşüyor birkaç ayar ile de rahat kullanırsın 4 GB RAM ile aşağıdaki rehberdekileride yaparsın.

Evet arkadaşlar, Windows 8.1'den Windows 10'a geçtim. Hızlandırma olarak ne yapabilirim? RAM kullanımı düşürebilir miyim? Bilgisayarımda 4 GB RAM var.
bu temp %temp% olayı var,onları dene.Youtube de alternatif bir kaç fikir var,onları kullanabilirsin.

bu temp %temp% olayı var,onları dene.Youtube de alternatif bir kaç fikir var,onları kullanabilirsin.
Onları ben hep yapıyorum.

Şuanda ISO yükleniyor.Herhangi bir güncelleme sorunu vb. şeyler çıkar mı?

Son düzenleme:
Onları ben hep yapıyorum.

Şu anda ISO yükleniyor. Herhangi bir güncelleme sorunu vb. şeyler çıkar mı?

Yok resmi sürüm yükledikten sonra Update var mı diye kontrol edin ve rehberdeki ayarları yapın ama yapmadan önce sistem geri yükleme noktası oluşturun bir de Razer Cortex kullanabilirsiniz RAM optimizasyonu yapıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…