avkila.tech Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 7 Haziran 2020 Mesajlar 4.161 Çözümler 34 28 Ağustos 2021 #11 Nvidia ekran kartı templerini silmek için : 1. Win + R yapıp çalıştırı açın. 2. appdata yazıp enter tuşuna basın. 3. Local klasörüne girip "NVIDIA Corportation" klasörüne girin. 4. NV_Cache klasörünün içindeki herşeyi silin.
Nvidia ekran kartı templerini silmek için : 1. Win + R yapıp çalıştırı açın. 2. appdata yazıp enter tuşuna basın. 3. Local klasörüne girip "NVIDIA Corportation" klasörüne girin. 4. NV_Cache klasörünün içindeki herşeyi silin.
emirtpp Hectopat Katılım 26 Ekim 2020 Mesajlar 677 Yer Pansilvanya Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Ağustos 2021 #12 avkila.tech dedi: Nvidia ekran kartı templerini silmek için : 1. Win + R yapıp çalıştırı açın. 2. appdata yazıp enter tuşuna basın. 3. Local klasörüne girip "NVIDIA Corportation" klasörüne girin. 4. NV_Cache klasörünün içindeki herşeyi silin. Genişletmek için tıkla... Hocam izniniz varsa ekliyorum?
avkila.tech dedi: Nvidia ekran kartı templerini silmek için : 1. Win + R yapıp çalıştırı açın. 2. appdata yazıp enter tuşuna basın. 3. Local klasörüne girip "NVIDIA Corportation" klasörüne girin. 4. NV_Cache klasörünün içindeki herşeyi silin. Genişletmek için tıkla... Hocam izniniz varsa ekliyorum?
avkila.tech Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 7 Haziran 2020 Mesajlar 4.161 Çözümler 34 29 Ağustos 2021 #13 emirtpp dedi: Hocam izniniz varsa ekliyorum? Genişletmek için tıkla... Ekleyin hocam. Bir sorun olmaz. Ayrıca prefetch ve recent silmeyi de ekleyin. Prefetch silmek için : 1. Win+R 2. Prefetch 3. Enter 4. Ctrl + A + delete Recent silmek için : 1. Win+R 2. Recent 3. Enter 4. Ctrl + A + delete
emirtpp dedi: Hocam izniniz varsa ekliyorum? Genişletmek için tıkla... Ekleyin hocam. Bir sorun olmaz. Ayrıca prefetch ve recent silmeyi de ekleyin. Prefetch silmek için : 1. Win+R 2. Prefetch 3. Enter 4. Ctrl + A + delete Recent silmek için : 1. Win+R 2. Recent 3. Enter 4. Ctrl + A + delete