koblermat Centipat Katılım 27 Kasım 2019 Mesajlar 111 Çözümler 1 28 Kasım 2020 #1 Görev yöneticisinden baktığımda hizmet; Ana bilgisayarı adıyla bir işlem aşırı RAM kullanmakta çözemedim, yardımcı olabilirseniz sevinirim.
Görev yöneticisinden baktığımda hizmet; Ana bilgisayarı adıyla bir işlem aşırı RAM kullanmakta çözemedim, yardımcı olabilirseniz sevinirim.
ANON1M Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 14 Aralık 2019 Mesajlar 3.126 Çözümler 12 28 Kasım 2020 #2 Normal. Chrome ve Windows 10 kullanıyorsunuz. RAM, SSD ve Sabit Disk Nedir? Temel PC Bileşenleri #2 - YouTube
Normal. Chrome ve Windows 10 kullanıyorsunuz. RAM, SSD ve Sabit Disk Nedir? Temel PC Bileşenleri #2 - YouTube
koblermat Centipat Katılım 27 Kasım 2019 Mesajlar 111 Çözümler 1 28 Kasım 2020 #3 ANON1M dedi: Normal. Chrome ve Windows 10 kullanıyorsunuz. RAM, SSD ve Sabit Disk Nedir? Temel PC Bileşenleri #2 - YouTube Genişletmek için tıkla... Sistemimin işlemcisi R5 3600 ve 2x8 3200mhz Ram bulunmakta en ağır oyunlarda bile böyle değerler görmüyorken böyle olması bence hiç doğal değil. ANON1M dedi: Normal. Chrome ve Windows 10 kullanıyorsunuz. RAM, SSD ve Sabit Disk Nedir? Temel PC Bileşenleri #2 - YouTube Genişletmek için tıkla...
ANON1M dedi: Normal. Chrome ve Windows 10 kullanıyorsunuz. RAM, SSD ve Sabit Disk Nedir? Temel PC Bileşenleri #2 - YouTube Genişletmek için tıkla... Sistemimin işlemcisi R5 3600 ve 2x8 3200mhz Ram bulunmakta en ağır oyunlarda bile böyle değerler görmüyorken böyle olması bence hiç doğal değil. ANON1M dedi: Normal. Chrome ve Windows 10 kullanıyorsunuz. RAM, SSD ve Sabit Disk Nedir? Temel PC Bileşenleri #2 - YouTube Genişletmek için tıkla...
prex Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 19 Ağustos 2018 Mesajlar 2.367 Çözümler 23 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Kasım 2020 #4 O neymiş öyle ya? İlk defa görüyorum böyle bir şey ve normal olduğunu hiç sanmam. Virüs taraması yapın ve o hizmetin yanında ok var ona basın bakalım hangi hizmetler bu kadar RAM yiyor.
O neymiş öyle ya? İlk defa görüyorum böyle bir şey ve normal olduğunu hiç sanmam. Virüs taraması yapın ve o hizmetin yanında ok var ona basın bakalım hangi hizmetler bu kadar RAM yiyor.
ANON1M Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 14 Aralık 2019 Mesajlar 3.126 Çözümler 12 28 Kasım 2020 #5 koblermat dedi: Sistemimin işlemcisi R5 3600 ve 2x8 3200mhz Ram bulunmakta en ağır oyunlarda bile böyle değerler görmüyorken böyle olması bence hiç doğal değil. Eki Görüntüle 754859 Genişletmek için tıkla... Hocam sistem özelliklerinizi yazmadığınız için normal bir durum olduğunu sandım. Normal bir durum değil.
koblermat dedi: Sistemimin işlemcisi R5 3600 ve 2x8 3200mhz Ram bulunmakta en ağır oyunlarda bile böyle değerler görmüyorken böyle olması bence hiç doğal değil. Eki Görüntüle 754859 Genişletmek için tıkla... Hocam sistem özelliklerinizi yazmadığınız için normal bir durum olduğunu sandım. Normal bir durum değil.
koblermat Centipat Katılım 27 Kasım 2019 Mesajlar 111 Çözümler 1 28 Kasım 2020 #6 şuan virüs taraması da yapamıyorum kaspersky kilitlendi bu gidişle format atmam gerekicek
Ssansarsalvo Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 10 Ağustos 2020 Mesajlar 2.746 Çözümler 22 28 Kasım 2020 #7 Bu normal değil kaspersky ve malwarebytes ile tam virüs taraması yapın. koblermat dedi: şuan virüs taraması da yapamıyorum kaspersky kilitlendi bu gidişle format atmam gerekicek Genişletmek için tıkla... Büyük bir virüs galiba malwarebytes ile deneyin.
Bu normal değil kaspersky ve malwarebytes ile tam virüs taraması yapın. koblermat dedi: şuan virüs taraması da yapamıyorum kaspersky kilitlendi bu gidişle format atmam gerekicek Genişletmek için tıkla... Büyük bir virüs galiba malwarebytes ile deneyin.
prex Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 19 Ağustos 2018 Mesajlar 2.367 Çözümler 23 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Kasım 2020 #8 Kilitlendi mi? Ben bir ara virüs yediğimde de av programları açılmıyordu. Virüs yemiş olabilirsiniz.
koblermat Centipat Katılım 27 Kasım 2019 Mesajlar 111 Çözümler 1 28 Kasım 2020 #9 prex dedi: Kilitlendi mi? Ben bir ara virüs yediğimde de av programları açılmıyordu. Virüs yemiş olabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... büyük ihtimalle
prex dedi: Kilitlendi mi? Ben bir ara virüs yediğimde de av programları açılmıyordu. Virüs yemiş olabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... büyük ihtimalle
ANON1M Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 14 Aralık 2019 Mesajlar 3.126 Çözümler 12 28 Kasım 2020 #10 koblermat dedi: büyük ihtimalle Genişletmek için tıkla... Bilgisayarda çok önemli bir şey yoksa format atın hocam.
koblermat dedi: büyük ihtimalle Genişletmek için tıkla... Bilgisayarda çok önemli bir şey yoksa format atın hocam.