M_R_X Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 29 Mayıs 2020 Mesajlar 1.115 Çözümler 11 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Ağustos 2021 #1 İyi akşamlar birkaç gündür Windows Update sorunu alıyorum hizmetler kısmına baktığımda Windows Update'in silindiğini fark ettim format atmadan nasıl geri yükleyebilirim?
İyi akşamlar birkaç gündür Windows Update sorunu alıyorum hizmetler kısmına baktığımda Windows Update'in silindiğini fark ettim format atmadan nasıl geri yükleyebilirim?
ArthurMorgan33 Kilopat Katılım 7 Mayıs 2021 Mesajlar 8.443 Çözümler 26 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Ağustos 2021 #2 Windows repair diye bir uygulama var oradan Windows Update ayarlarını resetleyince düzeliyor. Artı 1 Eksi
KS KS M_R_X Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 29 Mayıs 2020 Mesajlar 1.115 Çözümler 11 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Ağustos 2021 #3 ArthurMorgan33 dedi: Windows repair diye bir uygulama var oradan Windows Update ayarlarını resetleyince düzeliyor. Genişletmek için tıkla... Bu uygulamayı nereden indirebilirim ya da Windows'un içinde var mı? Artı 0 Eksi
ArthurMorgan33 dedi: Windows repair diye bir uygulama var oradan Windows Update ayarlarını resetleyince düzeliyor. Genişletmek için tıkla... Bu uygulamayı nereden indirebilirim ya da Windows'un içinde var mı?
ArthurMorgan33 Kilopat Katılım 7 Mayıs 2021 Mesajlar 8.443 Çözümler 26 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Ağustos 2021 #4 M_R_X dedi: Bu uygulamayı nereden indirebilirim ya da Windows'un içinde var mı? Genişletmek için tıkla... Gezginlerde vardı, rehber videoları izleyebilirsiniz. Artı 0 Eksi
M_R_X dedi: Bu uygulamayı nereden indirebilirim ya da Windows'un içinde var mı? Genişletmek için tıkla... Gezginlerde vardı, rehber videoları izleyebilirsiniz.