Soykan Bickle Megapat Zamanın Tanığı Katılım 18 Ocak 2015 Mesajlar 1.158 Çözümler 1 1 Şubat 2019 #1 Başlangıç türünden devre dışı yapmak istiyorum ama hiçbir şeye dokunamıyorum. Konuya sorunun resmini de koydum. Yardımcı olursanız sevinirim. Son düzenleyen: Moderatör: 1 Şubat 2019
Başlangıç türünden devre dışı yapmak istiyorum ama hiçbir şeye dokunamıyorum. Konuya sorunun resmini de koydum. Yardımcı olursanız sevinirim.
A AktifCan Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 10 Nisan 2018 Mesajlar 3.636 Çözümler 5 1 Şubat 2019 #2 Soykan Bickle dedi: Başlangıç türünden devre dışı yapmak istiyorum ama hiçbir şeye dokunamıyorum. Konuya sorunun resmini de koydum. Yardımcı olursanız sevinirim. Eki Görüntüle 365166 Genişletmek için tıkla... Hocam bunu deneyin. Download StopWinUpdates 2.5
Soykan Bickle dedi: Başlangıç türünden devre dışı yapmak istiyorum ama hiçbir şeye dokunamıyorum. Konuya sorunun resmini de koydum. Yardımcı olursanız sevinirim. Eki Görüntüle 365166 Genişletmek için tıkla... Hocam bunu deneyin. Download StopWinUpdates 2.5
Soykan Bickle Megapat Zamanın Tanığı Katılım 18 Ocak 2015 Mesajlar 1.158 Çözümler 1 1 Şubat 2019 #3 Silinen üye dedi: Hocam bunu deneyin. Download StopWinUpdates 2.5 Genişletmek için tıkla... Windows ayalar kısmından güncelleme yeri silindi ama görev yöneticisinde hala çalışıyor gösteriyor.
Silinen üye dedi: Hocam bunu deneyin. Download StopWinUpdates 2.5 Genişletmek için tıkla... Windows ayalar kısmından güncelleme yeri silindi ama görev yöneticisinde hala çalışıyor gösteriyor.
A AktifCan Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 10 Nisan 2018 Mesajlar 3.636 Çözümler 5 1 Şubat 2019 #4 Soykan Bickle dedi: Windows ayalar kısmından güncelleme yeri silindi ama görev yöneticisinde hala çalışıyor gösteriyor.Eki Görüntüle 365186 Genişletmek için tıkla... Hocam görevi sonlandır yeniden başlat.
Soykan Bickle dedi: Windows ayalar kısmından güncelleme yeri silindi ama görev yöneticisinde hala çalışıyor gösteriyor.Eki Görüntüle 365186 Genişletmek için tıkla... Hocam görevi sonlandır yeniden başlat.