Windows 10 Home format attıldıktan sonra Enterprise sürümüne geçti

yavuziste

Zeptopat
Daha fazla  
SSD veya HDD modeli
KIOXIA-EXCERIA SSD
Ekran kartı
Nvidia RTX 2060
Başlıkta yazdığı gibi durum. Yaklaşık 5 aydır bilgisayara format atmadım ve bugün atmaya karar verdim, tüm dosyalarımı backupladım falan derken format attım işte. Açıldığında kurulumunu aynı şekilde yaptım (ülke seçme, klavye dili vs.) Ve bilgisayar açıldığında sağ alttaki saatin üstünde "Windows 10 Enterprise" yazısını fark ettim. Sonra kendime dedim ki sen hiç elini yanlışa bulaştırma, Technopat'ta forum aç bilen vardır kesin; cevap bekliyorum iyi geceler ♥

Herhangi bir ürün anahtarı girdiniz mi?

Format atarken Win 11 Enterprise mi seçtiniz?

Eğer bilgisayar özelliği olarak format attıysanız bilgisayarın içerisindeki işletim sistemine geri döndürmüştür hocam.

Herhangi bir ürün anahtarı girdiniz mi?
Hayır girmedim, yaklaşık 20 dakika önce mavi ekran yedim (çökme anlamında mavi ekran değil, ekran mavi ama uyarı ekranı gibi.) ve sol üstte "Lütfen Windows'u aktifleştirin" gibi bir yazı yazıyordu, aktifleştirme ayarlarına girdiğimde key yoktu.

Format atarken Win 11 Enterprise mi seçtiniz?
Windows 10 kullanıyorum, format atarken öyle bir seçenek verilmedi.

Eğer bilgisayar özelliği olarak format attıysanız bilgisayarın içerisindeki işletim sistemine geri döndürmüştür hocam.
Shift + Yeniden Başlat tuşuyla girilen güvenlik kısmından yaptım, başka bir yöntem bilmiyorum zaten.

Kullandığınız key buna sebep olmuş olabilir
Key kullanmadım.

Hocam vallahi hiçbir yükseltme yaptığımı hatırlamıyorum vallahi, normal bir şekilde format attım yani.

Ayarlar - sistem bilgisi kısmında Windows sürümü ne olarak gözüküyor?

Bende format attığımda Enterprise yazıyordu kontrol ettiğimde Pro'ya geçmişti.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…