kzsk123 Hectopat Katılım 29 Haziran 2021 Mesajlar 47 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Haziran 2021 #1 Bilgisayarıma format attıktan sonra Windows 10 Home yerine Windows 10 Pro oldu, güncelleştirirsem bir şey olur mu? Son düzenleyen: Moderatör: 29 Haziran 2021
Bilgisayarıma format attıktan sonra Windows 10 Home yerine Windows 10 Pro oldu, güncelleştirirsem bir şey olur mu?
Befo Kilopat Katılım 30 Mayıs 2018 Mesajlar 633 Çözümler 2 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 29 Haziran 2021 #2 Sorunu tam olarak anlamadım, ne olmasını bekliyorsunuz? Çökme durumu falansa kesinlikle öyle bir şey olmaz.
Sorunu tam olarak anlamadım, ne olmasını bekliyorsunuz? Çökme durumu falansa kesinlikle öyle bir şey olmaz.
TalhaCann Kilopat Katılım 24 Mayıs 2018 Mesajlar 39 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Haziran 2021 #3 kzsk123 dedi: Bilgisayarıma format attıktan sonra Windows 10 Home yerine Windows 10 Pro oldu, güncelleştirirsem bir şey olur mu? Genişletmek için tıkla... Aynı sorun bende de olmuştu 10-15 TL'ye falan kaçak kod kullandıysanız olmuş olabilir bilgisayara zarar falan vermez.
kzsk123 dedi: Bilgisayarıma format attıktan sonra Windows 10 Home yerine Windows 10 Pro oldu, güncelleştirirsem bir şey olur mu? Genişletmek için tıkla... Aynı sorun bende de olmuştu 10-15 TL'ye falan kaçak kod kullandıysanız olmuş olabilir bilgisayara zarar falan vermez.
Nurettin bey Megapat Zamanın Tanığı Katılım 2 Eylül 2017 Mesajlar 1.694 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Haziran 2021 #4 BIOS'da gömülü Windows 10 keyi girilmiş ve Pro sürüm kurulduysa olur yoksa Home sürüm kurulup Pro sürüm nasıl çıksın yükseltme falan yapılmadıysa.
BIOS'da gömülü Windows 10 keyi girilmiş ve Pro sürüm kurulduysa olur yoksa Home sürüm kurulup Pro sürüm nasıl çıksın yükseltme falan yapılmadıysa.
kzsk123 Hectopat Katılım 29 Haziran 2021 Mesajlar 47 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Haziran 2021 #5 Befo dedi: Sorunu tam olarak anlamadım, ne olmasını bekliyorsunuz? Çökme durumu falansa kesinlikle öyle bir şey olmaz. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler TalhaCann dedi: Aynı sorun bende de olmuştu 10-15 TL'ye falan kaçak kod kullandıysanız olmuş olabilir bilgisayara zarar falan vermez. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler Nurettin bey dedi: BIOS'da gömülü Windows 10 keyi girilmiş ve Pro sürüm kurulduysa olur yoksa Home sürüm kurulup Pro sürüm nasıl çıksın yükseltme falan yapılmadıysa. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler ederim
Befo dedi: Sorunu tam olarak anlamadım, ne olmasını bekliyorsunuz? Çökme durumu falansa kesinlikle öyle bir şey olmaz. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler TalhaCann dedi: Aynı sorun bende de olmuştu 10-15 TL'ye falan kaçak kod kullandıysanız olmuş olabilir bilgisayara zarar falan vermez. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler Nurettin bey dedi: BIOS'da gömülü Windows 10 keyi girilmiş ve Pro sürüm kurulduysa olur yoksa Home sürüm kurulup Pro sürüm nasıl çıksın yükseltme falan yapılmadıysa. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler ederim