M MrLegend Kilopat Katılım 23 Ağustos 2017 Mesajlar 32 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Ağustos 2021 #1 OEM key almak istiyorum fakat hangi siteden almalıyım hiçbir fikrim yok, güvenilir iste önerir misiniz?
OEM key almak istiyorum fakat hangi siteden almalıyım hiçbir fikrim yok, güvenilir iste önerir misiniz?
zeki1981 Gigapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 22 Temmuz 2020 Mesajlar 15.699 Çözümler 165 16 Ağustos 2021 #2 MrLegend dedi: OEM key almak istiyorum fakat hangi siteden almalıyım hiçbir fikrim yok, güvenilir iste önerir misiniz? Genişletmek için tıkla... Home bulamayabilirsiniz Pro alın. Sağlam lisans net lisans gibi sitelere bakın. Amazon'da satıyordu geçen hafta ama şu anda var mı bilmiyorum.
MrLegend dedi: OEM key almak istiyorum fakat hangi siteden almalıyım hiçbir fikrim yok, güvenilir iste önerir misiniz? Genişletmek için tıkla... Home bulamayabilirsiniz Pro alın. Sağlam lisans net lisans gibi sitelere bakın. Amazon'da satıyordu geçen hafta ama şu anda var mı bilmiyorum.