Windows ISO downloader uygulamasını denedim ama hata veriyor, bana direkt link halinde atabilecek var mı?
File list :: List of files by Microsoft®
The file list from Microsoft Corporation. You will find a hash sum of files (MD5, SHA-1, SHA-256 and SHA-512) and also the actual size of files in this list.files.rg-adguard.net
Operating System içerisinde Windows ISO’larını bulabilirsin.File list :: List of files by Microsoft®
The file list from Microsoft Corporation. You will find a hash sum of files (MD5, SHA-1, SHA-256 and SHA-512) and also the actual size of files in this list.files.rg-adguard.net
Windows 10 Consumer Edition olanı indireceksin.Hocam içerisinde Windows 10 Home görünmüyor ya da ben cahilim
Direkt ISO halinde link atabilecek var mı?
Aracı indir ve çalıştır. Yükseltme , yoksa başka diske iso seç. Sonra ISO dosyasını indiriyor.Hocam içerisinde Windows 10 Home görünmüyor ya da ben cahilim
Direkt ISO halinde link atabilecek var mı?
Eki Görüntüle 1893127
En üstteki İSO ne oluyor? Consumer' i tavsiye etmişsiniz o nedir?
Windows Business işletme/kuruluşlar için iş odaklı tasarlanmıştır. Consumer Edition ise günlük kullanıcı için. En üstte olan ISO ise ARM tabanlı işlemciler için.Eki Görüntüle 1893127
En üstteki İSO ne oluyor? Consumer' i tavsiye etmişsiniz o nedir?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.