Jeasust Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 11 Eylül 2020 Mesajlar 1.772 Makaleler 1 Çözümler 16 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Haziran 2022 #11 Yiğit Efe55 dedi: Merhabalar hocam, ben 1 yıl önce Windows 10 Pro Satın al - Office 2019 Pro Plus | Soft Exen sitesinden almıştım hala kullanıyorum hiçbir sorun yok müşteri temsilcileri çok yardımcı oldular. Sonrasında birkaç arkadaşımda aldı onlarda da sorun olmadı. Genişletmek için tıkla... Dediğiniz siteden şuan satın aldım. Anahtar Retail ve süresizdi ama anahtarı kaldırsam bile başka pc de kullanamayacağımı söyledi.
Yiğit Efe55 dedi: Merhabalar hocam, ben 1 yıl önce Windows 10 Pro Satın al - Office 2019 Pro Plus | Soft Exen sitesinden almıştım hala kullanıyorum hiçbir sorun yok müşteri temsilcileri çok yardımcı oldular. Sonrasında birkaç arkadaşımda aldı onlarda da sorun olmadı. Genişletmek için tıkla... Dediğiniz siteden şuan satın aldım. Anahtar Retail ve süresizdi ama anahtarı kaldırsam bile başka pc de kullanamayacağımı söyledi.
siyahkedi2 Hectopat Katılım 28 Mayıs 2022 Mesajlar 374 4 Haziran 2022 #12 Jeasust dedi: Dediğiniz siteden şuan satın aldım. Anahtar Retail ve süresizdi ama anahtarı kaldırsam bile başka pc de kullanamayacağımı söyledi. Genişletmek için tıkla... Bana yazdıkları cevapda şu şekildeydi: "Home için 2 tür lisans vardır: 1-) Retail lisans: Format sonrası da kullanılır. Süresizdir. 64,90 TL www.saglamlisans.com/urun/windows-10-home-dijital-lisans-key-satin-al/ 2-) Oem lisans: Format sonrası da kullanılır. Anakarta yazılır. Bir daha anahtar girmenize gerek kalmaz. Süresizdir. 79,90 TL www.saglamlisans.com/urun/windows-10-home-oem-dijital-lisans-key/"
Jeasust dedi: Dediğiniz siteden şuan satın aldım. Anahtar Retail ve süresizdi ama anahtarı kaldırsam bile başka pc de kullanamayacağımı söyledi. Genişletmek için tıkla... Bana yazdıkları cevapda şu şekildeydi: "Home için 2 tür lisans vardır: 1-) Retail lisans: Format sonrası da kullanılır. Süresizdir. 64,90 TL www.saglamlisans.com/urun/windows-10-home-dijital-lisans-key-satin-al/ 2-) Oem lisans: Format sonrası da kullanılır. Anakarta yazılır. Bir daha anahtar girmenize gerek kalmaz. Süresizdir. 79,90 TL www.saglamlisans.com/urun/windows-10-home-oem-dijital-lisans-key/"
Ç ÇAĞATAY TORUN Megapat Zamanın Tanığı Katılım 9 Temmuz 2019 Mesajlar 6.139 Çözümler 61 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Haziran 2022 #13 Retail key yeni PC de de kullanılabilir (eskisinden kaldırmak şartıyla) ama OEM key tek PC içindir.
Jeasust Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 11 Eylül 2020 Mesajlar 1.772 Makaleler 1 Çözümler 16 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Haziran 2022 #14 ÇAĞATAY TORUN dedi: Retail key yeni PC de de kullanılabilir (eskisinden kaldırmak şartıyla) ama OEM key tek PC içindir. Genişletmek için tıkla... Ürün anahtarını sorgulattığımda retail doydu ama
ÇAĞATAY TORUN dedi: Retail key yeni PC de de kullanılabilir (eskisinden kaldırmak şartıyla) ama OEM key tek PC içindir. Genişletmek için tıkla... Ürün anahtarını sorgulattığımda retail doydu ama
Ç ÇAĞATAY TORUN Megapat Zamanın Tanığı Katılım 9 Temmuz 2019 Mesajlar 6.139 Çözümler 61 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Haziran 2022 #15 Retail keyinizi bir yere not alın ya da saklayın. İstediğiniz yeni PC nizde aktifleştirirsiniz bu hep böyle.(eskisinden kaldırmak şartıyla)
Retail keyinizi bir yere not alın ya da saklayın. İstediğiniz yeni PC nizde aktifleştirirsiniz bu hep böyle.(eskisinden kaldırmak şartıyla)