Windows 10 Home Lisansını Aktifleştirme

VanquisheR_

Megapat
Makaleler
21
Merhabalar. Ben bugün bilgisayarımda sorun yaşadım ve mecburiyetten bir bilgisayarcıya götürüp KMSPico denen korsan uygulama ile Windows kullanıyor durumdayım şu an. Ama bu sorunu yaşayana kadar ben laptopumun altındaki lisans anahtarı ile etkinleştirip orijinal Windows 10 Home 64Bit sahibiydim. Şahsen bir kez daha temiz hard format atıp kurmayı düşünüyorum. Ancak dediğim gibi kodumu kabul etmeyeceğinden korkuyorum. Ve eğer kabul etmesse ne yapmam gereklidir ?

Bilgisayarınızı ilk aldığınızda Windows 8, 8.1 veya 10 yüklü olarak geldiyse format attıktan sonra otomatik kendisi etkinleşecektir, eğer etkinleşmez ile güncelleştirmeleri yapıp bilgisayarınızı yeniden başlatmanız gerekmektedir. Bunlara rağmen etkinleşmez ise son çareniz olan kodu manuel bir şekilde girmenizdir.

Ayrıca bilgisayarcıya götürmek yerine buraya konu açmanız daha düzgün sonuçlar almanıza yol açabilir.

Lisans laptop'u aldığındamı vardı ?

Şuan elimdeki masaüstünü kullanıyorum. Evet elimdeki kod OEM. Laptop'umun altındaki Windows 7 Home lisansını manuel olarak girerek aktifleştirdim. Herhangi bir donanım değişikliği yapılmadı. Bilgisayarcıya götürmemin nedeni ; Bilgisayar dün bir anda çöktü ve bir daha kendine gelmedi, masaüstüne geldiğimde Corsair H100i GTX sıvı soğutmamın fanları duruyordu ve masaüstünde hiçbir uygulama, program açamıyordum.

Windows 10 Home iso dosyasını indirip kurulum diski hazırlayıp kurmayı denediniz mi?

Windows 10 Home iso dosyasını indirip kurulum diski hazırlayıp kurmayı denediniz mi?
Sisteme hard format attım ve lisans anahtarını sorunsuz bir şekilde kabul etti. Eskisi gibi kullanmaya devam ediyorum. Her şey için teşekkürler.

İfadeler: BpK
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…