Windows 10 Home mu, Pro mu?

izzet_Baku

Hectopat
Yer
Baku, Azerbaijan
Daha fazla  
Arkadaşlar orijinal lisans alacağım sizce hangisi performans bakımından iyi? Home mu yoksa Pro mu? İkinci bilgisayarıma kurmak istiyorum. RAM 4, Intel kullanıyorum, önerilerinizi bekliyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Adı üstünde biri "Home" yani ev bilgisarları için, diğeri "Pro" yani mesleki kullanım için :) O sebepten Windows home yeterli olacaktır diye düşünüyorum.

Performans fark etmeyecektir. Biri ev, diğeri daha çok iş bilgisayarı için tercih edilir. Pro sürümünde ek özellikler yüklenirken, Home sürümünde bu özelliklerden yoktur. Ben ekstra özellik, ekstra alan kaplar aklıyla Home tercih ettim.

O özellikler neler dersen, yukarıda paylaşılan ilinkte bulabilirsin.

Performans farkı yoksa Pro alın derim ama bence azda olsa fark var. Home sürümünde Pro'daki gibi ek protokoller, programlar yok. Bu da sistemi daha az yoracağına işarettir. Benimde zamanında çok ikilemde kaldığım bir nokta oldu. Oyun, film multimedia gibi içerikler için Home sürümü mü yoksa Pro sürümümü olması gerektiği...

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı