Windows 10 Home mu Pro mu?

Ercument y

Centipat
Ucuza satılan Key'lerden alacağım (hoş pek ucuzlugu da kalmamış, 50 lira olmuş )
Acaba Home mu alsam Pro mu alsam? Hangisini tavsiye edersiniz? Aralarındaki fark nelerdir?
Teşekkür ederim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Home ev kullanıcıları için çıkarılmış sürümdür.
Pro ise iş yerleri için çıkarılan, içinde iş yerleri için gerekli bazı hizmet ve yazılımların sunulduğu sürümdür.

Teşekkürler, verdiginiz linkten farklara baktim.
Yani güvenlik açısından Pro daha iyi diyebilir miyiz?

Teşekkürler, verdiginiz linkten farklara baktim.
Yani güvenlik açısından Pro daha iyi diyebilir miyiz?

Güvenlik dediğiniz burada şifreleme oluyor, çok gizli hesaplar tutmuyor iseniz gerek yok. 😁

Genel yazılımsal güvenlik anlamında fark yok. Kurumsal amaçla kullanılmayan sistemlerde Pro kullanmaya gerek yok diye düşünüyorum.

Home sürümüne göre, sunduğu güvenlik geliştirmeleri bunlar. Ev kullanıcısının bu tarz şeylere ihtiyacı yok.
  • Cihazınız kaybolursa veya çalınırsa, bitlocker ve bitlocker to GO her şeyi kilitler ve bu sayede hiç kimse sistem veya verilerinize erişemez.
  • Wıp, çalışan deneyimini olumsuz etkilemeden olası veri sızıntılarına karşı koruma sağlamaya yardımcı olur. Wıp ayrıca ortamınızı veya diğer uygulamaları değiştirmeniz gerekmeden kuruluş tarafından verilen veya çalışanların iş yerine getirdiği kişisel cihazlarda yanlışlıkla oluşabilecek veri sızıntılarına karşı kuruluş uygulamalarını ve verilerini korumaya yardımcı olur.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı